Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Σε λίγο ο αγώνας...Αλλα ο Μαρινάκης θέλει και ...Μπαπτίστα!!

Ρέστα για ν' αλλάξει γνώμη!
Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον πρών προπονητή του Ολυμπιακού στο βόλεϊ, Τζιανμπάολο Μοντάλι (σ.σ. δεξί χέρι της ιδιοκτήτριας των «τζιαλορόσι», Ροζέλα Σένσι) προσπαθώντας να φέρει το θέμα σε αίσια κατάληξη για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αναλυτικότερα, οι Ιταλοί ζητούν 5 εκατ. ευρώ προκειμένου να παραχωρήσουν τον Μπαπτίστα με ελεύθερη μεταγραφή, την ώρα που ο Ολυμπιακός επιθυμεί να τον αποκτήσει ως δανεικό και να συμπεριλάβει το παραπάνω ποσό στην οψιόν αγοράς του.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι εξελίξεις στο θέμα αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον και μάλιστα δεν αποκλείεται να σημειωθούν εντός των επόμενων ωρών.
Το πορτογαλικό δημοσίευμα που έχει ήδη «ντύσει» στα «κόκκινα» τον Μπαπτίστα
Μπαπτίστα: «Μένω στην Ρόμα»
Ωστόσο, λίγο πριν την αναχώρηση της Ρόμα για την Αθήνα, ο Μπαπτίστα μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ δήλωσε για πολλοστή φορά πως δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από τους «τζιαλορόσι».
«Είμαι χαρούμενος στη Ρόμα και έχω συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Αν θέλετε να μάθετε για το μέλλον μου τότε θα πρέπει να μιλήσετε με τον Ντανιέλε Πράντε, αν και για μένα δεν υπάρχει κάποιο θέμα.

Μένω στη Ρόμα. Ξέρω ότι δε θα είναι εύκολο να κερδίσω θέση στην 11άδα αλλά θα το παλέψω. Αφού δεν υπάρχει κάποια καλή προοπτική για μένα σε άλλη ομάδα, γιατί να φύγω; Η Ρώμη είναι φανταστική πόλη και η Ρόμα σπουδαία ομάδα», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου.
Μένει να δούμε εάν μετά το φιλικό με τους «ερυθρόλευκους», οι οπαδοί του Ολυμπιακού καταφέρουν να του αλλάξουν γνώμη...

«Εντυσαν» τον Μπαπτίστα «ερυθρόλευκο»!

Στο μεταξύ, την ώρα που οι φίλοι του Ολυμπιακου ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Ζούλιο Μπαπτίστα με... τιμές αρχηγού κράτους, το πορτογαλικό σάιτ «Zerozero.pt», τον θεωρεί ήδη «ερυθρόλευκο»!
Πιο συγκεκριμένα, στη μεταγραφική λίστα που φιλοξενεί στις σελίδες του, αναγράφει ήδη τον Βραζιλιάνο επιθετικό ως παίκτη των Πειραιωτών!
Βεβαίως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν το ρεπορτάζ των Πορτογάλων είναι έγκυρο η αν πρόκειται για.. φούσκα, ωστόσο αυτό είναι κάτι που αναμένεται να διαπιστωθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου