Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Ζητά 265.000 γιατί τον πάτησε 2χρονος

 














O αγώνας ράγκμπι του λυκείου του Θέρστον που ανέλαβε να διαιτητεύσει ο Κένεθ Μπρουκς τον Οκτώβρη του 2008 έχει σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή του, αφού ένας 2χρονος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με αμαξίδιο του γκολφ και τον χτύπησε! 
 Ο Μπρουκς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με μώλωπες σε όλο του το σώμα και με κρανιοεγκεφαλική διάσειση. Από τότε αντιμετωπίζει ένα σοβαρό και μόνιμο πρόβλημα με την κήλη.Σύμφωνα με την αγωγή πουκατέθεσε εναντίον της Περιφέρειας των σχολείων του Σπρίνγκφιλντ (όπου ανήκει το λύκειο του Θέρστον), ο διαιτητής ζητάει το ποσό των 264.722 δολαρίων για σωματικές βλάβες και ιατρικά έξοδα περίθαλψης.

Ο δικηγόρος τος διαιτητή αναφέρει στην αγωγή πως οι εργαζόμενοι του λυκείου άφησαν το αμαξίδιο του γκολφ με τα κλειδιά πάνω χωρίς να το επιτηρούν. Αποτέλεσμα είναι να ανέβει σε αυτό ο 2χρονος, να πατήσει το γκάζι και να πέσει πάνω στον Μπρουκς.

Η αγωγή στρέφεται και εναντίον της μητέρας του παιδιού, με το σκεπτικό ότι άφησε τον μικρό να παίζει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να τον προσέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου