Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Αυτοκτόνησε 32χρονος για δόση των 120 ευρώ ...


Σοκ από την αυτοκτονία 32χρονου στη Θεσσαλονίκη επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει 120 ευρώ, τη δόση του στεγαστικού του δανείου. Τα χρέη που είχαν συσσωρευτεί, καθώς όσο κι αν προσπαθούσε δεν μπορούσε να βρει μεροκάματο, έγιναν θηλιά στον λαιμό του νεαρού άντρα.


Οσες πόρτες και αν χτύπησε, όλες παρέμεναν ορμητικά κλειστές. Αμεσα έπρεπε να πληρώσει τη δόση του στεγαστικού του δανείου προκειμένου να μη βρεθεί στον δρόμο. Το ποσό της δόσης ήταν μόλις 120 ευρώ, αλλά κι αυτά δεν τα είχε...

Η απόγνωση θόλωσε το μυαλό του και η μόνη διέξοδος στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που στοίχειωναν την ψυχή του ήταν ο θάνατος. Ο άνεργος ομογενής από τη Γεωργία αυτοκτόνησε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης επειδή -όπως λένε με δάκρυα στα μάτια οι συγγενείς του- δεν μπορούσε να συμπληρώσει τη δόση των... 120 ευρώ.

Τον 32χρονο βρήκε κρεμασμένο μέσα στο διαμέρισμά του στους Αμπελόκηπους η φίλη του, η οποία έντρομη ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και τους συγγενείς του συντρόφου της. Στο σημείο μετέβησαν άνδρες της Ασφάλειας, αλλά και ιατροδικαστής, ο οποίος διενήργησε αυτοψία στον χώρο. Απαρηγόρητος από τον τραγικό χαμό του 32χρονου, ο αδελφός του μετέβη στην Ασφάλεια, όπου ενημέρωσε τους αστυνομικούς για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, αλλά και τον αγώνα του να βρει δουλειά.

Τα προβλήματα, όπως φέρεται να είπε, είχαν διογκωθεί, αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν άνεργος, χωρίς ούτε ένα ευρώ στην τσέπη... Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια, ενώ η σορός του αυτόχειρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για διενέργεια νεκροτομής.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου