Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

«Καυτός» ο Δεκαπενταύγουστος, στους 39 βαθμούς ο υδράργυρος

















Άνοδο αναμένεται να παρουσιάσει η θερμοκρασία τα επόμενα 24ωρα, με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν ότι το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου ο υδράργυρος θα φτάσει στους 39 βαθμούς Κελσίου.






Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας και η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους στους 38 βαθμούς Κελσίου.

Μόνο στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος θα ανέβει. Στα ηπειρωτικά της χώρας η θερμοκρασία θα φτάσει στους 38 και κατά τόπους στους 39 βαθμούς Κελσίου. Τις απογευματινές ώρες ίσως εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις.

O Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε ότι, λόγω των αναμενόμενων υψηλών θερμοκρασιών, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Ίδρυμα Αστέγων) θα παραμείνει ανοιχτό όλες τις ημέρες -και ανήμερα της Παναγίας, 15 Αυγούστου- παρέχοντας τα καθιερωμένα συσσίτια, ενώ ανοιχτή θα παραμείνει και η Κοινωνική Υπηρεσία για την υποδοχή περιστατικών.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου