Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Ελλάδα-Σερβία: Ντεμπούτο για Σάντος: «Το 4-4-2 με ρόμβο στην πράξη»










Πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης των προκριματικών του Euro 2012. Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης (21:30, Conn-X) τη Σερβία στο Βελιγράδι σε φιλική αναμέτρηση, στην οποία θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο ο Φερνάντο Σάντος, όπου και θα χρησιμοποιήσει το νέο σύστημα: 4-4-2 με ρόμβο.

Ο Πορτογάλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το φιλικό με τους Σέρβους, όπου και τους τόνισε να προσαρμοστούν σε όσα τους ζήτησε και να μην κάνουν ενέργειες που θα χαλάσουν το σχέδιο του παιχνιδιού, να δημιουργούν και όχι να περιμένουν τον αντίπαλο, να κυκλοφορούν σωστά τη μπάλα και να κρατούν κοντά τις τρεις γραμμές.
Παράλληλα, να υπάρχει γρήγορη ανάπτυξη και να κυνηγούν αμέσως την μπάλα, ασκώντας μεγάλη πίεση στον αντίπαλο. Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ο Φερνάντο Σάντος ανέφερε πως: «Θέλω να δώσω συνέχεια στα επιτυχημένα χρόνια. Περιμένουμε να δούμε αυτή την εξέλιξη και σίγουρα περιμένουμε νίκες».
Οι έντεκα που αναμένεται να ξεκινήσουν κόντρα στους Σέρβους αναμένεται να είναι οι: Σηφάκης (τερματοφύλακας), Βύντρα (δεξί μπακ), Σπυρόπουλος (αριστερό μπακ), Παπασταθόπουλος, Κυργιάκος (δίδυμο στόπερ), Κατσουράνης (αμυντικό χαφ), Τοροσίδης (δεξί εξτρέμ), Καραγκούνης (αριστερό εξτρέμ), Νίνης (επιτελικό χαφ), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς (επιθετικό δίδυμο).
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Γιάννης Παπαδόπουλος, Μαρίνος, Καφές, Γκέκας και Μήτρογλου.
Στον… αέρα ο Άντιτς
Την «πόρτα της εξόδου» από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Σερβίας ενδέχεται να δει ο Ράντομιρ Άντιτς μετά το σγημερινό φιλικό με την Ελλάδα, καθώς η FIFA απέρριψε την έφεση για την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών που έχει επιβληθεί στον έμπειρο τεχνικό. Ο Άντιτς τιμωρήθηκε επειδή εξύβρισε τον διαιτητή, μετά την ήττα 2-1 της Σερβίας από την Αυστραλία, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας (FSS), Τόμισλαβ Κάρατζιτς, δήλωσε ότι η παραμονή του 61χρονου προπονητή στον πάγκο της εθνικής είναι «στον αέρα».
Η αποστολή:
Τερματοφύλακες: Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς (Σπόρτινγκ Λισαβώνας), Ζέλικο Μπρκιτς (Βοϊβοντίνα), Μπόγιαν Ισαΐλοβιτς (Ζαγκλέμπιε Λούμπιν), Αντζέλκο Τζούριτσιτς (Λεϊρία)
Αμυντικοί: Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς (Τσέλσι), Αντόνιο Ρουκάβινα (Μόναχο 1860), Νεμάνια Βίντιτς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Νέβεν Σούμποτιτς (Ντόρτμουντ), Αλεξάνταρ Λούκοβιτς (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ιβάν Ομπράντοβιτς (Σαραγόσα), Αλεξάνταρ Κολάροφ (Μάντσεστερ Σίτι)
Μέσοι: Ντέγιαν Στάνκοβιτς (Ίντερ), Νέναντ Μίλιγιας (Γουλβς), Μίλος Κράσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μίλαν Γιοβάνοβιτς (Λίβερπουλ), Μίλος Νίνκοβιτς (Ντιναμό Κιέβου), Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς (Στουτγάρδη), Ζόραν Τόσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ράντοσλαβ Πέτροβιτς (Παρτιζάν Βελιγραδίου), Γκόικο Κάτσαρ (Αμβούργο)
Επιθετικοί: Νίκολα Ζίγκιτς (Μπέρμιγχαμ), Μάρκο Πάντελιτς (χωρίς ομάδα), Ντάνκο Λάζοβιτς (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ντράγκαν Μιρτζα (Βοϊβοντίνα).
Πηγή: Sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου