Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Μυστήριο γύρω από το πνιγμό του 4χρονου στην Κυλλήνη


Πυκνό μυστήριο καλύπτει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του άτυχου αγοριού ηλικίας 4 ετών και 6 μηνών που βρέθηκε νεκρό το ζεστό πρωινό της Τετάρτης, στην παραλία των εγκαταστάσεων πολυτελούς ξενοδοχείου του Ομίλου Grecotel, συμφερόντων του επιχειρηματία Δασκαλαντωνάκη, στην κοσμοπολίτικη περιοχή των Λουτρών Κάστρου Κυλλήνης.


Το παιδί βρήκαν Γερμανίδες τουρίστριες που παραθέριζαν στο ξενοδοχείο. Ο πατέρας του θύματος-γνωστός ωτορυνολαρυγγολόγος της Αθήνας- μετά από μήνυσηγια παραμέληση εποπτείας ανηλίκου που υπέβαλε εναντίον του η σύζυγός του, με την οποία κατά πληροφορίες βρίσκονται σε διάσταση τον τελευταίο καιρό, κρατείται στο Λιμεναρχείο Κυλλήνης και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ή να αφεθει ελεύθερος εαν δεν προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του.

Από το σημείο αυτό αρχίζει το θρίλερ γύρω από τις συνθήκες θανάτου του άτυχου αγοριού και εαν πράγματι ο γιατρός ευθύνεται στο ελάχιστο για τον θάνατο του παιδιού του , οι οποίες εξετάζονται κατά την προανάκριση που διεξάγεται.

Μέχρι τώρα ασφαλείς πηγές, θεωρούν ως πραγματικά γεγονότα τα εξής:

-Μετά την ανεύρεση του πτώματος, ο γιατρός του ξενοδοχείου διέγνωσε ότι το παιδάκι πνίγηκε την νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη και τουλάχιστον 6 ώρες πριν βρούν το άψυχο κορμάκι του οι τουρίστριες στην παραλία, στις 7 το ξημέρωμα.
-Ο πατέρας και το παιδί του, δεν κοιμήθηκαν στο ξενοδοχείο το μοιραίο βράδυ. Που ήταν ο πατέρας και που το παιδί του; Ήταν μαζί; Εαν ναι, πως διέλαθε της προσοχής του γνωστού μεγαλογιατρού ο γιος του και πως έπεσε στην θάλασσα; Εαν βέβαια πνίγηκε στην θάλασσα. Εαν δεν ήταν μαζί πατέρας και ανήλικος γιος, ποιος πρόσεχε το παιδί και που ήταν ο πατέρας;
-Έψαχνε το παιδί ο πατέρας όλη τη νύχτα και δεν το έβρισκε; Και εαν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί δεν πήγε στις τοπικές αρχές να καταγγείλει ότι το παιδί του αγνοείται;

Πάντως όπως πληροφορηθήκαμε στην Κυλλήνη βρίσκεται από το μεσημέρι η μητέρα του νεκρού 4χρονου η οποία είναι διατεθειμένη να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας, με την βοήθεια βέβαια του συζύγου της ο οποίος τις πρώτες ώρες μετά την ανεύρεση του γιου του δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να καταθέσει "γιατί ήταν πολύ ταραγμένος".

Φως επίσης στις τραγικές συνθήκες του χαμού του άτυχου ανήλικου αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή που θα γίνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου