Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Νεκρό μωρό σε μπανιέρα για να επιστρέψει το "πνεύμα" του


Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί από το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισαν σε διαμέρισμα της Κυψέλης: οι γονείς ενός μωρού είχαν βάλει το άψυχο κορμάκι του σε μια μπανιέρα με νερό και παγάκια και «προσεύχονταν» για να επιστρέψει το πνεύμα του!


Το περιστατικό αποκαλύφθηκε ύστερα από τηλεφώνημα αγνώστου στις αρχές. Άνδρες της αστυνομίας μετέβησαν στην οδό Φλωρής και ανέβηκαν στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου αντίκρισαν την φρίκη.

Σύμφωνα με την «Espresso», το μπάνιο του σπιτιού είχε μετατραπεί σε χώρο τελετουργιών. Οι γονείς το είχαν γεμίσει με κεριά και θυμιατά, ενώ μέσα στην μπανιέρα επέπλεε το άψυχο κορμάκι του μωρού.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους γονείς, ενώ την σορό παρέλαβε ιατροδικαστής προκειμένου να διενεργήσει νεκροψία - νεκροτομή.

Όπως υποστήριξαν οι γονείς, που είναι ρωσικής καταγωγής και έχουν άλλα 6 παιδιά από 4 έως 11 ετών, το μικρό αγγελούδι γεννήθηκε νεκρό την Κυριακή. Αφού το έβαλαν στον πάγο, με τελετουργικά και προσευχές προσπάθησαν να το επαναφέρουν στη ζωή!

Και οι δύο παραδέχθηκαν ότι είναι μέλη αίρεσης, «πνευματικός» της οποίας είχε κληθεί στο σπίτι για να βοηθήσει στην επαναφορά του νεκρού μωρού.

Κατά την σύλληψή του, ο πατέρας φορούσε μπορντό ράσο και ήταν εκείνος που ανέλαβε να ξεγεννήσει την γυναίκα του όπως και όλες τις προηγούμενες φορές. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε πως το μωρό έβγαινε ανάποδα και, τελικά, γεννήθηκε νεκρό.

Από την Ασφάλεια σχηματίστηκε δικογραφία για περιύβριση νεκρού και αιφνίδιο θάνατο, ενώ το ζευγάρι αφέθηκε προσωρινά ελεύθερο μέχρι να διαπιστωθεί από τον ιατροδικαστή αν το αγγελούδι όντως γεννήθηκε νεκρό ή όχι.

Ένοικος της πολυκατοικίας αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι από το διαμέρισμα ακούγονταν συνέχεια ψαλμωδίες και κλάματα, ενώ κατήγγειλε πως τα παιδιά έπεφταν θύματα κακοποίησης
από τους γονείς τους.

 Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου