Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Καϊμακόγλου: "Ανεβαίνουμε επίπεδο με Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή".


Ο 27χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού δείχνει φέτος να πατάει καλύτερα στα πόδια του, έχοντας πάρει το βάπτισμα του πυρός στα γήπεδα της Πολωνίας. Σε δηλώσεις που έκανε   στον «Sentra 103.3» εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δηλώνοντας παράλληλα πως η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο με τις προσθήκες των Δημήτρη Διαμαντίδη και Κώστα Τσαρτσαρή.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου ετοιμάζεται φέτος να ζήσει την πρώτη του συμμετοχή σε Μουντομπάσκετ, στο δεύτερο τουρνουά του με την Εθνική Ελλάδος, καθώς πήρε την.. κρυάδα πέρυσι στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, όπου είχε και θετικότατη εμφάνιση.
 Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Sentra 103.3» το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού:
«Έχω δουλέψει πολύ στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Αρχικά με την κλήση μου στην Εθνική ομάδα και μετά με τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο δεν εγκαταλείπω τη σκληρή δουλειά».
Για τις διαφορές που υπάρχουν στη φετινή Εθνική ομάδα με την περσινή:
«Η διαφορά είναι στους Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή. Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές προσθήκες που με την εμπειρία και την ποιότητά τους ανεβάζουν την ομάδα ένα επίπεδο»
Για το χθεσινό φιλικό με την Κύπρο:
«Κανένας δεν έμεινε ικανοποιημένος στην ομάδα από τα όσα έκανε προσωπικά, παρά την ευρεία νίκη. Είχαμε κάποιο ρυθμό, αλλά δεν κάναμε όσα θέλαμε. Μέσα από τα φιλικά θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα που θέλουμε και θα βρούμε το ρυθμό μας».
Για το επικείμενο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας:
«Ακόμη δεν σκεφτόμαστε το Μουντομπάσκετ. Σκεφτόμαστε τη δικιά μας ομάδα και να είμαστε υγιείς. Πρέπει πρώτα να βγει η τελική αποστολή και μετά βλέπουμε. Θα δούμε το μειονεκτήματα ώστε να τα κάνουμε πλεονεκτήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου