Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Ρομαντικό δείπνο για δύο


   
Η ιδανική πρόταση για να περάσεις μια αξέχαστη βραδιά με το σύντροφό σου είναι να προετοιμάσεις ένα όμορφο, ρομαντικό δείπνο για δύο, που θα το απολαύσετε παρέα. Επειδή ο έρωτας περνά από το στομάχι, το Oroskopos.gr σου αποκαλύπτει όλα τα «μυστικά διατροφικά γούστα» των ζωδίων, ώστε να ετοιμάσεις ένα γευστικό τραπέζι που θα εντυπωσιάσεις το ταίρι σου!



Κριός (21/03-20/04)

Η ιδανική πρόταση για να περάσεις μια αξέχαστη βραδιά με το σύντροφό σου είναι να προετοιμάσεις ένα όμορφο, ρομαντικό δείπνο για δύο, που θα το απολαύσετε παρέα. Επειδή ο έρωτας περνά από το στομάχι, το Oroskopos.gr σου αποκαλύπτει όλα τα «μυστικά διατροφικά γούστα» των ζωδίων, ώστε να ετοιμάσεις ένα γευστικό τραπέζι που θα εντυπωσιάσεις το ταίρι σου!


Κριός (21/03-20/04)


Το αγαπημένο σου Κριαράκι βαριέται τη μαγειρική, γι αυτό και τρέφεται συχνά με «γρήγορο φαγητό» γιατί σχεδόν ποτέ δεν βρίσκει χρόνο για να ασχοληθεί με την κουζίνα. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία λοιπόν για εσένα, να του μαγειρέψεις και να τον εντυπωσιάσεις ακολουθώντας τις συμβουλές μας.  Του Κριού του αρέσουν πολύ τα μεζεδάκια, προτιμά στο τραπέζι του να έχει τη δυνατότητα της επιλογής, για αυτό -  - αν θες να κλέψεις τις εντυπώσεις - προτίμησε πριν από το κυρίως πιάτο να συμπεριλάβεις στο τραπέζι σας μία γευστική ποικιλία. Λατρεύει τα πικάντικα και πρωτότυπα φαγητά και έχει την περιέργεια να δοκιμάζει νέες γεύσεις, γι αυτό άφησε την φαντασία σου ελεύθερη, πειραματίσου και ετοίμασε πιάτα που δύσκολα θα έχει ξαναδοκιμάσει. Φτιάξε μία πρωτότυπη σαλάτα από διάφορα λαχανικά και ετοίμασε μία εύκολη σάλτσα με μέλι, μουστάρδα και καρύδια, είναι σίγουρο ότι θα ξετρελαθεί! Για το κυρίως πιάτο προτίμησε να ετοιμάσεις ένα φαγητό που θα είναι δική σου έμπνευση και τα υλικά θα είναι δική σου επιλογή. Η δική μας πρόταση είναι κοτόπουλο με μανιτάρια, πολύχρωμες πιπεριές και γλυκόξινη σάλτσα, συνοδευόμενο με ένα ριζότο με σαφράν. Μην ξεχάσεις να συνοδεύσεις το φαγητό σας με ένα καλό κρασί, που σίγουρα θα το ευχαριστηθεί πολύ!

Ταύρος (21/04-20/05)

Εάν ετοιμάζεις ένα ρομαντικό δείπνο για έναν Ταύρο, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι λατρεύει το ζεστό καλομαγειρεμένο και παραδοσιακό φαγητό. Δεν θα δοκιμάσει νέες, πρωτότυπες γεύσεις, αλλά προτιμά τα κλασικά φαγητά, τα οποία έχει συνηθίσει να τρωει από τα χεράκια της μαμάς του! Πριν τον προσκαλέσεις σε δείπνο, φρόντισε με διακριτικότητα να μάθεις ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό, ώστε η προετοιμασία του δείπνου να είναι πιο εύκολη για εσένα. Εάν η μαγειρική δεν είναι και από τα μεγαλύτερα ατού σου, μην σκεφτείς ούτε στιγμή να παραγγείλεις κάτι έτοιμο απέξω ή να φτιάξεις κάτι γρήγορο και εύκολο (πχ ομελέτα), γιατί σίγουρα το Ταυράκι δεν θα εντυπωσιαστεί καθόλου! Ετοίμασε μία σπιτική χωριάτικη ντοματοσαλάτα, φτιάξε ένα γευστικό και εύκολο σαγανάκι και για κυρίως γεύμα μαγείρεψε ένα κλασσικό παραδοσιακό φαγητό που σίγουρα θα του αρέσει, για παράδειγμα κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες! Αυτό που δεν θα πρέπει να παραλείψεις από το τραπέζι σας είναι σίγουρα το επιδόρπιο! Ο Ταύρος είναι λιχούδης, του αρέσουν πολύ τα γλυκά και αν δεν έχεις το χρόνο ή την γνώση για να φτιάξεις το αγαπημένο του γλυκό, τότε φρόντισε μην παραλείψεις να αγοράσεις από το αγαπημένο του ζαχαροπλαστείο μία τούρτα σοκολάτα που σίγουρα θα του αρέσει πολύ!

Δίδυμοι (21/05-21/06)

Αν το ταίρι σου είναι Δίδυμος , τότε δεν θα είναι δύσκολο να τον εντυπωσιάσεις με τις μαγειρικές σου ικανότητες , γιατί λατρεύει να δοκιμάζει νέες γεύσεις και δεν έχει παραξενιές με το φαγητό! Προτεραιότητα για τον Δίδυμο δεν είναι το φαγητό, αλλά να περάσει μαζί σου μία ευχάριστη βραδιά, επομένως ότι και να του μαγειρέψεις , είναι δεδομένο ότι θα το χαρεί και θα το απολαύσει.  Ο Δίδυμος δεν είναι υπερβολικός στο φαγητό, δεν του αρέσουν οι μεγάλες μερίδες, δεν έχει πρόβλημα να μπερδεύει τις γεύσεις  και συνήθως προτιμά τα μεζεδάκια, παρά το κυρίως γεύμα. Θέλει να δοκιμάζει νέες γεύσεις και του αρέσει πολύ η διεθνής κουζίνα.  Μια πολύ καλή επιλογή είναι να ετοιμάσεις ένα Ιταλικό δείπνο, φτιάξε μία εύκολη γρήγορη σαλάτα με ρόκα και παρμεζάνα, ετοίμασε μία  μικρή πίτσα για ορεκτικό και για το κυρίως πιάτο σίγουρα θα τον εντυπωσιάσεις με μία παραδοσιακή ιταλική συνταγή σπαγγέτι καρμπονάρα.  Για επιδόρπιο μία πολύ καλή πρόταση για το διδυμάκι σου είναι μία χορταστική φρουτοσαλάτα με σαντιγί, την οποία θα απολαύσετε και θα συνοδεύσετε με σαμπάνια! Φρόντισε να τα έχεις όλα έτοιμα πριν την επίσκεψη του Δίδυμου, για να μην τον αφήσεις στιγμή να περιμένει, φόρεσε το πιο όμορφο χαμόγελο σου και απόλαυσε την ευχάριστη παρέα του Δίδυμου!
Καρκίνος 22/06-22/07

Το να μαγειρέψεις για έναν Καρκίνο δεν είναι μία εύκολη υπόθεση! Είναι λάτρης του σπιτικού, οικογενειακού φαγητού και το αγαπημένο του φαγητό, είναι αυτό που του φτιάχνει  μόνο η μαμά του!  Μην στεναχωρηθείς αν κάνει συγκρίσεις  στη μαγειρική σου με της μαμάς του, γιατί έστω και αν έχεις ταλέντο στη μαγειρική, είναι πολύ δύσκολο να συναγωνιστείς τις μαγειρικές ικανότητες της μανούλας ενός Καρκίνου!  Ετοίμασε ένα παραδοσιακό δείπνο και μην προσπαθήσεις να τον εντυπωσιάσεις με πρωτότυπη, μοντέρνα κουζίνα.  Φρόντισε να στολίσεις το τραπέζι του φαγητού με το καλύτερο λευκό σου τραπεζομάντιλο και προτίμησε να σερβίρεις το φαγητό στο ακριβό σου πορσελάνινο σερβίτσιο! Του Καρκίνου του αρέσουν πολύ τα γαλακτοκομικά προϊόντα, γι αυτό λοιπόν ξεκίνησε το δείπνο με μία πιατέλα από ποικιλία τυριών και ετοίμασε μπουρεκάκια τυριών για ορεκτικό! Δεν θα πρέπει να παραλείψεις από το τραπέζι σας τη σαλάτα, προτίμησε μία παραδοσιακή απλή μαρουλοσαλάτα! Για κυρίως πιάτο, προσπάθησε να εντυπωσιάσεις το Καρκινάκι με έναν γευστικό μουσακά και μόνο αν έχεις εξοικείωση με τη μαγειρική! Εναλλακτικά προτίμησε  μπιφτέκια στο φούρνο με πατάτες ή ένα παραδοσιακό φαγητό που έχεις την σιγουριά ότι θα το μαγειρέψεις τέλεια! Μην ξεχάσεις στο τέλος να σερβίρεις φρέσκα φρούτα και σίγουρα θα καταφέρεις  - αν όχι να συναγωνιστείς τη μαμά του - να κερδίσεις τις καλές εντυπώσεις!

Λέων (23/07-23/08)

Αν ο σκοπός σου είναι να εντυπωσιάσεις έναν Λέοντα, τότε σίγουρα επέλεξες το σωστό τρόπο… να του κάνεις το τραπέζι ! Το Λιονταράκι λατρεύει το ζεστό, σπιτικό φαγητό και δεν έχει παραξενιές  και ιδιαίτερες προτιμήσεις στη διατροφή του! Θα εκτιμήσει τις μαγειρικές σου ικανότητες και σίγουρα θα απολαύσει ότι του φτιάξεις! Αν θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις του, τότε εκτός από το φαγητό που θα επιλέξεις να μαγειρέψεις ειδικά για αυτόν, δώσε ιδιαίτερη έμφαση στην ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσεις στο χώρο, αλλά και στον τρόπο του σερβιρίσματος !  Άναψε αρκετά αρωματικά  κεριά, στόλισε το τραπέζι με το ακριβό σου σερβίτσιο και άνοιξε για αυτόν το πιο ακριβό σου κρασί που το έχεις για τις «ειδικές περιπτώσεις». Για κυρίως γεύμα προτίμησε να μαγειρέψεις την σπεσιαλιτέ σου, εξάλλου ότι και να του φτιάξεις θα το τιμήσει και θα το χαρεί! Η πρόταση του Oroskopos.gr είναι να φτιάξεις ένα γευστικό χοιρινό αλά κρεμ, συνοδευόμενο με ζεστές, σπιτικές, τηγανιτές πατάτες! Για ορεκτικό προτίμησε μία πολύχρωμη, δροσερή μακαρονοσαλάτα και φυσικά μην ξεχάσεις για επιδόρπιο ένα λαχταριστό μους σοκολάτα, που είναι βέβαιο ότι θα το λατρέψει! Αν κάνεις το Λιονταράκι να νιώσει μοναδικό για σένα, τότε όχι μόνο θα εντυπωσιαστεί  αλλά θα περάσεις μαζί του μία αξέχαστη… και ερωτική βραδιά!

Παρθένος (24/08-22/09)

Αν προγραμματίζεις ένα ρομαντικό δείπνο για έναν Παρθένο, τότε θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει να προετοιμάσεις μία απλή, ανάλαφρη και προπάντων υγιεινή μαγειρική συνταγή! Ο Παρθένος είναι ένας άνθρωπος που προσέχει την διατροφή του, δεν του αρέσει να παρασύρεται  και προτιμά τις μικρές μερίδες φαγητού.  Δεν του αρέσουν τα πικάντικα φαγητά με περίεργες σάλτσες, γι αυτό προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε δύσκολες συνταγές για να τον εντυπωσιάσεις! Απέφυγε τα τηγανιτά ή τα φαγητά με πλούσια μπαχαρικά, γιατί έχει αρκετές διατροφικές παραξενιές και αν δεν του αρέσει κάτι δεν το δοκιμάζει! Η πρότασή μας είναι να προετοιμάσεις μία εντυπωσιακή, νόστιμη, πολύχρωμη σαλάτα, στην οποία δεν θα παραλείψεις να προσθέσεις ξύδι βαλσάμικο και λίγο ελαιόλαδο! Για ορεκτικό προτίμησε ψητά μανιτάρια, γιατί ένας Παρθένος δεν μπορεί να αντισταθεί στα λαχανικά. Για κυρίως πιάτο, μία πολύ καλή επιλογή είναι φιλέτο μοσχαρίσιο, που θα το συνοδεύσεις με ένα ριζότο με καλαμπόκι! Για επιδόρπιο προτίμησε ένα ανάλαφρο γλυκό, για παράδειγμα cheese cake, Lemon Pie ή ένα φρουτοζελέ!
Ζυγός (23/09-22/10)

Ο Ζυγός αν και προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες και στο φαγητό γιατί θέλει να διατηρεί την κομψότητα του,  δεν τα καταφέρνει να αντιστέκεται στο καλό φαγητό! Μπορείς εύκολα να τον εντυπωσιάσεις με καλομαγειρεμένο, σπιτικό φαγητό, γιατί είναι αρκετά λιχούδης και του αρέσουν πολύ οι νοστιμιές! Αν ετοιμάζεις ένα ρομαντικό δείπνο για τον αγαπημένο σου Ζυγό, τότε εκτός από το φαγητό που θα πρέπει να ετοιμάσεις, θα πρέπει να επιλέξεις με λεπτομέρεια τα ρούχα που θα φορέσεις και γενικά να προσέξεις πολύ την εμφάνισή σου! Έχει πολύ καλό γούστο σε όλους τους τομείς και για να τον γοητεύσεις θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου, ώστε όλα να είναι ιδανικά!  Διάλεξε όμορφη διακόσμηση, άναψε ρομαντικά κεράκια και φρόντισε να είναι όλα έτοιμα πριν την επίσκεψη του αγαπημένου σου Ζυγού! Μην παραλείψεις κανένα πιάτο, φρόντισε στο τραπέζι σας να υπάρχει και ορεκτικό, σαλάτα, κυρίως πιάτο, να σας συνοδεύει άφθονο, γευστικό κρασί και φυσικά να μην παραλείψεις για  το τέλος το επιδόρπιο. Για σαλάτα προετοίμασα μια πολύχρωμη, φρεσκοκομμένη ποικιλία φρέσκων λαχανικών, τα οποία θα τα συνοδεύσεις με μία ανάλαφρη σάλτσα  και λίγη παρμεζάνα. Για ορεκτικό σας προτείνουμε να ετοιμάσεις μελιτζάνες φούρνου, με πικάντικη σάλτσα και τέσσερα τυριά. Για κυρίως πιάτο προτίμησε χοιρινό στη γάστρα με ψητά λαχανικά, το οποίο θα το συνοδεύσεις με ένα γευστικό ριζότο! Για το επιδόρπιο δεν χρειάζεται να αγχωθείς, γιατί οι γλυκές λιχουδιές είναι η αδυναμία του και σίγουρα δεν θα πει όχι σε ότι του προσφέρεις! Η πρότασή μας είναι ένα παραδοσιακό μιλφέϊγ. 

Σκορπιός (23/10-22/11)

Αν έχεις βάλει στο μυαλό σου να «αποπλανήσεις» έναν Σκορπιό, τότε σίγουρα θα τα καταφέρεις αν τον προσκαλέσεις στο σπίτι για ένα ρομαντικό δείπνο...και ότι προκύψει...!!! Ο Σκορπιός έχει περίεργα διατροφικά γούστα, και αρκετές φορές ξεγελάει την πείνα του με ξηρούς καρπούς, φρούτα, ή σνακς. Δημιούργησε μία όμορφη, ερωτική ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό και απαλή ρομαντική μουσική, περιποιήσου ιδιαίτερα την εμφάνισή σου και φρόντισε να είσαι πιο σέξι απο ποτέ!!! Ένας Σκορπιός δεν θα λεγε ποτέ όχι σε αφροδισιακές συνταγές, που θα εκτοξεύσουν ακόμα περισσότερο την ερωτική του λίμπιντο! Προετοίμασε ένα δείπνο που θα αποτελείται από φρέσκα θαλασσινά, που τόσο πολύ λατρεύει. Για σαλάτα προετοίμασε γαρίδες cocktail με εκπληκτική σως και φρεσκοκομμένο iceberg. Για ορεκτικό προτίμησε να φτιάξεις μύδια σαγανάκι και τηγανητά δαχτυλίδια κρεμυδιών, Για το κυρίως πιάτο η ιδανική πρόταση για έναν Σκορπιό είναι να ετοιμάσεις μία μακαρονάδα θαλασσινών (με γαρίδες, μύδια, καλαμάρι). Σίγουρα μία μοναδική σαμπάνια μαζί με φράουλες και σαντιγί, είναι ο τέλειος συνδυασμός για να ολοκληρώσεις το ρομαντικό δείπνο με το καλύτερο τρόπο! Ο Σκορπιός δεν θα λεγε όχι να συνεχίσετε την βραδυά σας, πίνοντας ένα δροσερό cocktail το οποίο θα έχεις φτιάξει ειδικά για αυτόν (πχ ένα δροσιστικό mochito). Κατά την διάρκεια του ρομαντικού δείπνου, το ενδιαφέρον σου θα πρέπει να είναι προσηλωμένο στον Σκορπιό, να μην τον αφήσεις στιγμή μόνο του και να φροντίσεις με εκδηλωτικό τρόπο να του δείξεις πόσο πολύ τον θέλεις!

Τοξότης (23/11-21/12)

Ο περιπετειώδης Τοξότης θα προτιμούσε να τον παρασύρεις σε ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα γραφικό ταβερνάκι, μακριά από την βουή της πόλης , παρά να κλειστείτε μέσα στο σπίτι για φαγητό! Του αρέσει η κίνηση, η δράση και η περιπέτεια και συνήθως δεν θέλει να νιώθει εγκλωβισμένος σε έναν κλειστό χώρο. Αν όμως κατάφερες και τον έπεισες να περάσετε χρόνο οι δυο σας στο σπίτι, τότε να ξέρεις ότι δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθείς αρκετά με την μαγειρική, γιατί δεν έχει περίεργα γούστα! Δεν θα εντυπωσιαστεί από τις μαγειρικές σου ικανότητες, αλλά από τον χαρακτήρα σου και την επικοινωνία που έχετε μεταξύ σας!  Ο αγαπημένος σας Τοξότης έχει ακατάστατο ωράριο ακόμα και στην διατροφή του και κάνει αρκετές ατασθαλίες, γιατί δεν μπορεί να περιορίσει το γρήγορο φαγητό! Επειδή δεν είναι και το πιο ρομαντικό ζώδιο, θα περνούσε πολύ όμορφα ακόμα και αν το δείπνο σας ήταν πίτσα και μπύρα και χαζεύατε μπροστά στην τηλεόραση την αγαπημένη σας τηλεοπτική σειρά. Αν εσύ κάνεις άλλα σχέδια για το δείπνο σας...τότε μια πολύ καλή πρόταση θα ήταν να ετοιμάσεις ένα δείπνο εμπνευσμένο από την διεθνή κουζίνα. Του Τοξότη του αρέσουν πολύ να γνωρίζει ξένες κουλτούρες, να μαθαίνει για ξένους πολιτισμούς και έχει την περιέργεια να δοκιμάσει ακόμα και τα πιο περίεργα πιάτα! Μπορείς να ετοιμάσεις ένα Μεξικάνικο δείπνο, που σίγουρα θα του αρέσει πολύ! Ξεκίνησε με μία μεξικάνικη σαλάτα, στην οποία δεν θα παραλείψεις να βάλεις βρασμένα κόκκινα και πράσινα φασόλια, καλαμπόκι και φυσικά μην ξεχάσεις να προσθέσεις μια μοναδική, πικάντικη μεξικάνικη σως! Για ορεκτικό μπορείς να ετοιμάσεις μια τορτίγια, της δικής σου έμπνευσης, (κοτόπουλο, πικάντικη σάλτσα, λαχανικά)! Για κυρίως πιάτο μία πολύ καλή επιλογή είναι να ετοιμάσεις πικάντικα μπιφτέκια με μία κόκκινη σάλτσα και λιωμένα τυριά! Για ποτό θα τον εντυπωσίαζες αν του σέρβιρες σπιτική μαργαρίτα φτιαγμένη από τα χεράκια σου!
Αιγόκερως (22/12-19/01)

Ο πολυάσχολος και εργασιομανής Αιγόκερως, δεν θα έλεγε όχι σε ένα δείπνο που θα περιελάμβανε σπιτικό, καλομαγειρεμένο, φρέσκο φαγητό. Έστω και αν ο χρόνος του είναι περιορισμένος, το δείπνο για τον Αιγόκερο είναι μια «ιερή» στιγμή, γιατί του αρέσει να τηρεί τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις.  Μην προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις τον Αιγόκερω με περίεργες συνταγές ή με διεθνή κουζίνα,  γιατί προτιμά την Ελληνική κουζίνα και του αρέσουν τα παραδοσιακά φαγητά. Στρώσε το τραπέζι που θα δειπνήσετε με το καλό σου λευκό τραπεζομάντηλο, ακολούθησε το Savoir Vivre για την σωστή τοποθέτηση των μαχαιροπίρουνων  και φυσικά μην παραλείψεις να διακοσμήσεις τον χώρο με όμορφα, μυρωδάτα λουλούδια! Για το φαγητό μπορείς να ξεκινήσεις με μία παραδοσιακή σαλάτα, για παράδειγμα μία χωριάτικη ντοματοσαλάτα, ή μία φρεσκοκομμένη λαχανοσαλάτα με καρότο, ετοίμασε μια σπιτική τυροσαλάτα ή μελιτσανοσαλάτα και φυσικά μην ξεχάσεις να έχεις αρκετό ψωμί που τόσο λατρεύει! Για το κυρίως πιάτο, μπορείς να τον γοητεύσεις με ένα σπιτικό, ζεστό παστίτσιο, που σίγουρα θα του αρέσει πολύ! Για το τέλος, ένα σπιτικό γλυκό, φτιαγμένο απο τα χεράκια σου, όπως για παράδειγμα ένα σουφλέ σοκολάτας συνοδευόμενο με βανίλια παγωτό, είναι η ιδανική πρόταση για να τον εντυπωσιάσεις! Ο αγαπημένος σου Αιγόκερως, λατρεύει να τον περιποιούνται  και να τον φροντίζουν...επομένως μπορείς εύκολα με ένα ρομαντικό δείπνο, να δημιουργήσεις ένα πολύ όμορφο ερωτικό κλίμα!

Υδροχόος (20/01-18/02)

Αν το ταίρι σου βρίσκεται στον αστερισμό του Υδροχόου, θα πρέπει να ετοιμάσεις ένα πραγματικά πρωτότυπο δείπνο για να τον εντυπωσιάσεις! Του αρέσει η μοντέρνα κουζίνα και θέλει τα πιάτα που δοκιμάζει να έχουν κάτι το διαφορετικό...άφησε λοιπόν την φαντασία σου ελεύθερη και δημιούργησε! Του αρέσει να γευματίζει πάντα με παρέα και ακόμα και κατά την διάρκεια του φαγητού, δεν σταματά να μιλά!  Προετοίμασε ένα τραπέζι μοντέρνο,  χρησιμοποίησε πολύχρωμο τραπεζομάντιλο και τετράγωνα πιάτα και βάλε την δική σου προσωπική νότα στο χώρο που θα γίνει το δείπνο. Φτιάξε μία σαλάτα νισουάζ με φρεσκοκομμένα λαχανικά και λαχταριστό τόνο,  εντυπωσίασέ τον με ζεστά σκορδόψωμα με λιωμένη παρμεζάνα  και μανιτάρια αλά κρεμ! Για το κυρίως γεύμα μπορείς να ετοιμάσεις ένα χοιρινό με δαμάσκηνα και γλυκόξινη σάλτσα ή κοτόπουλο πανέ με μία πικάντικη σως. Για γλυκό, θα γοητευόταν από σπιτικές γλυκές κρέπες με μαρμελάδα ή σοκολάτα, που θα συνοδεύονταν με δροσερό  παγωτό! Για την εμφάνισή σου, μην προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις το Υδροχοάκι σου με φανταχτερά ρούχα. Φόρεσε κάτι απλό και άνετο, που θα αναδεικνύει τα πιο ωραία σημεία σου! Το δείπνο με τον Υδροχόο θα σου μείνει αξέχαστο, γιατί εκτός από το φαγητό που θα απολαύσετε μαζί, η παρέα του θα είναι τόσο ευχάριστη που θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις!

Ιχθείς (20/02-20/03)

Ένα ρομαντικό δείπνο κάτω απο το φως των κεριών, μαζί με μία ερωτική εξομολόγηση, είναι μία πολύ καλή πρόταση για να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου Ιχθύ! Πρέπει να τον κάνεις να νιώσει σημαντικός, να αισθανθεί ότι είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς και να προσφέρεις την φροντίδα σου, ώστε να νιώσει αγάπη και ενδιαφέρον! Οι προτιμήσεις στο φαγητό για τον Ιχθύ είναι ποικίλες, γιατί τα γούστα του αλλάζουν διαρκώς, όμως δεν πρόκειται να δυσαρεστηθεί αν τον περιποιηθείς ετοιμάζοντας ειδικά για αυτόν ένα όμορφο δείπνο. Η πρότασή μας είναι να ετοιμάσεις ένα ανάλαφρο, απλό τραπέζι, που θα το συνοδεύσεις με ένα γευστικό ξηρό κρασί! Προτίμησε να φτιάξεις συνταγές που θα βασίζονται στα θαλασσινά  και να μην αναλωθείς στο μαγείρεμα δύσκολων, περίεργων συνταγών που θα τον ξενίσουν! Ετοίμασε ένα τραπέζι με οστρακοείδη και κατα  προτίμηση μύδια και φτιάξε μία δροσερή σαλάτα με ποικιλία λαχανικών! Με νόστιμες, λαχταριστές καραβίδες ή γεμιστό θράψαλο θα τον εντυπωσιάσεις, ενώ το ψητό χταπόδι θα τον ξετρελάνει! Για επιδόρπιο μπορείς να ετοιμάσεις μια δροσιστική Lemon Pie ή ένα φρέσκο Τιραμισού! Το ρομαντικό δείπνο με έναν Ιχθύ θα μείνει και στους δύο αξέχαστο!

http://www.oroskopos.gr/TopNews.aspx?id=5827&pb=4&tp=4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου