Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ο Ομπάμα παίζει μπάσκετ για καλό σκοπό
















Ένα τάιμ άουτ από την πίεση των προεδρικών του υποχρεώσεων πήρε ο Μπάρακ Ομπάμα ως μέρος για τον εορτασμό των γενεθλίων του. Και τι αποφάσισε να κάνει σε αυτό το τάιμ άουτ;
Να παίξει... μπάσκετ, το αγαπημένο του άθλημα δηλαδή, έχοντας όμως ως συμπαίκτες και αντιπάλους αστέρες του NBA, σε έναν αγώνα που διοργανώθηκε μακριά από κάμερες για φιλανθρωπικό σκοπό.


Μπροστά σε κοινό τραυματισμένων στρατιωτών από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, ο Μπαράκ Ομπάμα έπαιξε σε αγώνα στον οποίο έλαβαν ακόμα μέρος ιερά τέρατα του αμερικανικού μπάσκετ όπως ο Μάτζικ Τζόνσoν, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Κόμπι Μπράιαντ. Στη φωτογραφία ο πρώτος πολίτης των ΗΠΑ εικονίζεται με τους Γιοακίμ Νόα και Ντέρικ Ρόουζ των Σικάγο Μπουλς, ομάδας της εκλογικής του περιφέρειας.
Όπως είναι γνωστό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ την περασμένη Τετάρτη έκλεισε τα 49 του χρόνια αλλά πέρασε την ημέρα αυτή σε ρεστοράν χωρίς την οικογένειά του. Η Μισέλ Ομπάμα και η μικρή του κόρη Σάσα ήταν για διακοπές στην Ισπανία, ενώ η μεγαλύτερη κόρη του Μάλια βρίσκονταν σε κατασκήνωση.
Μετά το παιχνίδι μπάσκετ, όπου ο Μπαράκ Ομπάμα αγωνίστηκε για περίπου δύο ώρες, ο αμερικανός πρόεδρος επέστρεψε στον Λευκό Οίκο για μπάρμπεκιου με φίλους αλλά και τη Μισέλ με την Σάσα, οι οποίες μόλις είχαν επιστρέψει από την Ισπανία. Όλοι μαζί οικογενειακώς τις προσεχείς ημέρες θα αναχωρήσουν για κοινές ολιγοήμερες διακοπές σε αμερικανικά θέρετρα. Άλλωστε το καλοκαίρι έχει ακόμα τρεις εβδομάδες για να τελειώσει ημερολογιακά...

ΠΗΓΗ: star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου