Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ: Αργυρό μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

















To αργυρό μετάλλιο κατέκτησε την Κυριακή 8/8 η Εθνική ομάδα των Εφήβων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που φιλοξενήθηκε στη Νέα Δοϊράνη της FYROM.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε στον τελικό της διοργάνωσης από τη Σερβία με 3-1 (25-13, 18-25, 25-22, 25-20). Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Τουρκία, που νίκησε στον «μικρό τελικό» τη Βουλγαρία με 3-1 (25-22, 25-16, 20-25, 25-23). Καλύτερος λίμπερο της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Ζήσης.

«Για μένα αυτό το μετάλλιο είναι χρυσό. Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σε αυτή τη διοργάνωση υπερέβαλαν εαυτό», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Καραβιδόπουλος και συμπλήρωσε: «Θα επαναλάβω για μία ακόμη φορά πως είμαι περήφανος που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα και πως έχω για αθλητές μου τα συγκεκριμένα παιδιά. Αυτή η ομάδα, που προετοιμάστηκε με λίγα άτομα και αρκετά προβλήματα, χρειάζεται ιδιαίτερης προσοχής».

ΕΛΛΑΔΑ (Καραβιδόπουλος): Δρογκάρης, Παλέντζας, Μαυροβουνιώτης, Κοκκινάκης, Γάτσης, Κυριακίδης, Ζήσης (λ.) / Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Ρεζκ, Τζιουμάκας.


Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1. Σερβία

2. ΕΛΛΑΔΑ

3. Τουρκία

4. Βουλγαρία

5. Μαυροβούνιο

6. Βοσνία Ερζεγοβίνη

7. FYROM

8. Ρουμανία

9. Αλβανία

10. Μολδαβία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου