Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Τα άστρα προβλέπουν...

Τα άστρα προβλέπουν...

Δείτε τι λέει το ωροσκόπιο σας  γι' αυτή την εβδομάδα

Προβλέψεις ζωδίων για την εβδομάδα (9/8-15/8)

Κριός
Η Νέα Σελήνη στις 10 σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες και αρχίζεις να ανακουφίζεσαι από τα άγχη σου. Στον τομέα των αισθηματικών, θα περάσεις πολύ ωραίες στιγμές με το ταίρι σου ή αν είσαι μόνος θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες.  Όσον αφορά στα επαγγελματικά μην αγχώνεσαι μπορεί να έχεις να κάνεις πολλά-αν και το μυαλό σου είναι στις διακοπές- αλλά θα ανταπεξέλθεις και θα τα πας και πολύ καλά. Πρόσεχε λίγο τα έξοδά σου. Εχεις ήδη βγει εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος
Επιτέλους μπαίνεις σε μία περίοδο που όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Λύσε όλα τα θέματα που εκκρεμούν στα συναισθηματικά και μην πεις όχι σε νέες γνωριμίες. Τόλμησε νέα ανοίγματα και νέα ξεκινήματα και στα επαγγελματικά. Πρόσεξε λίγο τα οικονομικά σου ώστε να μην κάνεις περιττά έξοδα.

Δίδυμοι

Ο Ερμής από την Παρθένο δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες στη ζωή σου. Μην παραμελείς άλλο τη σχέση σου και εξέφρασε τα συναισθήματά σου. Στα επαγγελματικά σου όλα πάνε καλά. Νέες ευκαιρίες αλλά και υλοποίηση των σχεδίων σου θα είναι τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Στα έξοδά σου βάλε φρένο ωστόσο, γιατί θα βρεθείς χωρίς λεφτά στο τέλος του μήνα.

Καρκίνος
Ο Άρης από τον Ζυγό θα σου τα προσφέρει όλα απλόχερα. Μην κλίνεσαι στον εαυτό σου γιατί είναι πολύ πιθανό να ακούσεις γκρίνια από το έτερον ήμισυ. Μην εκνευρίζεσαι με τα επαγγελματικά σου, γιατί μπορεί προς το παρόν να είναι στάσιμα αλλά σιγά σιγά θα βελτιωθούν. Βάλε πρόγραμμα στα οικονομικά σου γιατί αλλιώς θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει.

Λέων
Ώρα να χαλαρώσεις και να κάνεις μελλοντικά σχέδια.Τώρα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στα συναισθηματικά σου. Βγες έξω γιατί κάποια καινούργια γνωριμία σε περιμένει. Στα επαγγελματικά τα πράγματα πηγαίνουν τέλεια και είναι ευνοϊκή εποχή για νέες συνεργασίες. Επίσης, στα οικονομικά με προσεκτικούς χειρισμούς μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Παρθένος
Ο Ερμής παραμένει στο ζώδιό σου οπότε αυτή είναι μία δημιουργική και έντονη βδομάδα για σένα. Στα συναισθηματικά σου πρέπει να μάθεις να υποχωρείς γιατί δεν φταίνε πάντα οι άλλοι. Στα επαγγελματικά θα ζοριστείς λίγο παραπάνω. Πες ναι σε ενδεχόμενες επαγγελματικές προτάσεις παρ' όλο που είναι δεκαπενταύγουστος.

Ζυγός
Η διάθεσή σου ανεβαίνει όπως επίσης και το ερωτικό σου θερμόμετρο. Με τον Άρη στο ζώδιό σου θα υλοποιήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Εξέτασε και τις νέες προτάσεις σε μακροπρόθεσμη βάση. Μην περιμένεις θαύματα στα οικονομικά. Η συνταγή είναι μία προγραμματισμός και σωστή διαχείριση.

Σκορπιός
Η Νεα Σελήνη στις 10 Αυγούστου θα σου φέρει πολύ καλά νέα. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα πάνε καλύτερα αν έχεις ταίρι, αν δεν έχεις ήρθε η ώρα να βρεις. Τα επαγγελματικά σε απασχολούν έντονα αυτή τη περίοδο. Όλα όμως, θα πάνε καλά, αρκεί να θυμάσαι οτι οποιαδήποτε νέα πρόταση θέλει διεξοδική μελέτη. 

Τοξότης
Άφησε την ανασφάλεια στα συναισθηματικά στην άκρη. Έντονοι είναι οι προβληματισμοί στον επαγγελματικό τομέα. Κάνε λίγη υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Πρόσεξε τους παρορμητισμούς στα οικονομικά. Με προγραμματισμό τα πράγματα στο μέλλον θα είναι πολύ θετικά.

Αιγόκερως
Ο Άρης από τον Ζυγό σε κάνει πιο δυναμικό και ξεπερνάς τα εμπόδια σε πολλούς τομείς. Διώξε τις εμμονές που σε βασανίζουν στα συναισθηματικά σου και όλα θα πάνε καλά.  Στα επαγγελματικά ευνοούνται νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά αναμένονται σοβαρές προτάσεις που θα συμβάλλουν στην αύξηση του εισοδήματός σου.

Υδροχόος
Με τη Νέα Σελήνη πρόσεξε τα νεύρα σου. Γίνε πιο διπλωμάτης.Για όσους δεν έχετε σχέση είναι μία καλή περίοδος ενώ για τους δεσμευμένους είναι μια ερωτική περίοδος. Στα επαγγελματικά, τήρησε το προγραμματισμό σου και όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά τα πράγματα δεν πάνε καλά. Πρέπει να βρεις πηγή νέων εσόδων.

Ιχθείς
Ήρθε η ώρα να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου σε όλους τους τομείς. Με τον Ερμή να σε γεμίζει γοητεία αλλά και ερωτική διάθεση θα περάσεις φανταστικά με το ταίρι σου και αν δεν έχεις τότε ήρθε η ώρα να βρεις.  Αυτή τη περίοδο στα επαγγελματικά σου όλα θα κυλήσουν ομαλά. Ο Ερμής στην Παρθένο σου φέρνει επιτυχίες στον οικονομικό τομέα και επιστροφή χρημάτων που δεν περίμενες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου