Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Διάσημες, πλούσιες και όμορφες


Διάσημες, πλούσιες και όμορφες

Ο χώρος του θεάματος είναι δύσκολο σπορ έτσι κι αλλιώς. Οταν είσαι γυναίκα, είναι ακόμα δυσκολότερος. Πολλές από τις διάσημες γυναίκες που κινούνται σε αυτό το λαμπερό αλλά γεμάτο εμπόδια πεδίο, όχι μόνο έχουν καταφέρει να επιβιώσουν, αλλά έχουν πετύχει να γίνουν και κυρίαρχες στον τομέα τους.

Βρίσκονται στην κορυφή και από κει παλεύουν επιστρατεύοντας όλο τους το ταλέντο και τη γοητεία τους να παραμείνουν πρώτες και καλύτερες. Το εντυπωσιακό είναι ότι όλα αυτά τα καταφέρνουν χωρίς να έχουν θυσιάσει ούτε τη θηλυκότητά τους ούτε την ομορφιά τους.


ERIN BURNETT
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ

Στα 34 της η Εριν Μπαρνέτ έχει καταφέρει όσα άλλοι συνάδελφοί της δημοσιογράφοι του οικονομικού ρεπορτάζ δεν μπορούν να πετύχουν σε μια ζωή! Σε αυτό βοήθησε πολύ η ομορφιά της, αλλά κυρίως το κοφτερό μυαλό της. Η γαλανομάτα οικονομική αναλύτρια κατάφερε από οικονομικός σύμβουλος στην Goldman Sachs να γίνει μία από τις πιο καλά αμειβόμενες δημοσιογράφους της Αμερικής. Το CNN της πρότεινε να μετακομίσει από την Goldman Sachs στην εκπομπή «Moneyline». Από κει τη ζήτησε η Citigroup/CitiMedia όπου εκτέλεσε χρέη αντιπροέδρου στο διοικητικό συμβούλιο. Για λίγο πέρασε και από το οικονομικό κανάλι Bloomberg, ενώ σήμερα η Μπαρνέτ είναι η τοπ οικονομική αναλύτρια και παρουσιάστρια του CNBC.


KATHRYN BIGELOW
Η ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Η πιο διάσημη σκηνοθέτης αυτήν τη στιγμή στον κόσμο είναι η Κάθριν Μπιγκελόου. Το Οσκαρ σκηνοθεσίας που πήρε για την ταινία «The Hurt Locker» την έκανε διάσημη μέσα σε μία νύχτα! Είναι η πρώτη γυναίκα σκηνοθέτης που κατέκτησε τον «θείο Οσκαρ». Στο Χόλιγουντ υπάρχουν πολλές σκηνοθέτιδες, όπως η Σοφία Κόπολα, η Νάνσι Μέιερς και η Κάθριν Χαρντγουίκ. Η Κάθριν όμως θεωρείται η τοπ και «αντράκι» στον χώρο  της. Εχει όλο τον σεβασμό των ανδρών συναδέλφων της. Επιπλέον είναι και πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Είναι πανύψηλη και όμορφη. Η Κάθριν Μπιγκελόου ήταν παντρεμένη με τον διάσημο σκηνοθέτη Τζέιμς Κάμερον.


IVANKA TRUMP
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Θα μπορούσε κάλλιστα να κάθεται στο σπίτι της και να απολαμβάνει τα πλούτη της! Επίσης, έχει όλα τα προσόντα για να κάνει καριέρα μοντέλου, ένα επάγγελμα που πολλές άλλες ονειρεύονται. Η κόρη του μεγιστάνα Ντόναλντι Τραμπ όμως είναι ένα εργαζόμενο κορίτσι που μπορεί να βγάζει πολλά, αλλά τα βγάζει με τη δουλειά της. Η 29χρονη Ιβάνκα είναι αντιπρόεδρος στον όμιλο Τραμπ, που αυτόν τον καιρό κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα προς τον Παναμά και το Ντουμπάι. Παρά το νεαρό της ηλικίας της και τα τεράστια κεφάλαια που διαχειρίζεται πάει πολύ καλά. Μέσα σε όλα αυτά βρίσκει τον χρόνο να πηγαίνει και στο κατάστημα πολύτιμων λίθων που έχει ανοίξει στη Νέα Υόρκη και του οποίου τις δημόσιες σχέσεις κάνει η ίδια. Η Ιβάνκα Τραμπ είναι πολύ καλή επιχειρηματίας παρά τη σχετικά μικρή εμπειρία της.


SALMA HAYEK
Η ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

Η Λατίνα Σάλμα Χάγεκ είναι διάσημη για την ομορφιά και το ταμπεραμέντο της στον χώρο της σόουμπιζ. Εγινε διάσημη ως ηθοποιός, αλλά εκείνο που ενδιέφερε την ίδια ήταν να δουλέψει πίσω από τις κάμερες. Το αποτέλεσμα είναι σήμερα να είναι η πιο ισχυρή παραγωγός της Λατινικής Αμερικής και άξια ανταγωνίστρια μεγάλων εταιρειών παραγωγής του Λος Αντζελες. Η Σάλμα χρηματοδοτεί μεγάλες ταινίες με προϋπολογισμούς σαν εκείνους που υπογράφουν τα πιο μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ. Δεν την ενδιαφέρουν οι πολλές δουλειές αλλά οι δουλειές που γράφουν ιστορία, όπως η «Frida», ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε και είχε κάνει και την παραγωγή. Δική της παραγωγή επίσης ήταν και η σειρά «Ugly Betty», που σάρωσε σε τηλεθέαση στην αμερικανική τηλεόραση και συγκεκριμένα στο κανάλι ABC.


GISELE BUNDCHEN
H ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ

Εδώ και έξι χρόνια το νούμερο 1 στη λίστα με τα πιο πλούσια μοντέλα του κόσμου είναι η Ζιζέλ Μπούντχεν. Μόνο μέσα στο 2009, όσο δηλαδή ήταν έγκυος και δεν δούλευε, κατάφερε να βγάλει 25 εκατ. δολάρια! Η Βραζιλιάνα καλλονή υπολογίζεται ότι έχει περιουσία που αγγίζει τα 200 εκατομμύρια δολάρια. Η Ζιζέλ κατέχει επίσης το ρεκόρ για το μεγαλύτερο σε διάρκεια συμβόλαιο που έκανε ποτέ μοντέλο. Το συμβόλαιό της με τη Victoria's Secret κράτησε πέντε χρόνια. Από το 2002 έως το 2007 και είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια συμβόλαιο πρωτοκλασάτου μοντέλου στην ιστορία του μόντελινγκ.


HEIDI KLUM
Η ΠΙΟ... ΑΛΗΘΙΝΗ

Η καλλονή από τη Γερμανία που κατοικοεδρεύει στο Λος Αντζελες είναι σούπερ μόντελ και μαμά τεσσάρων παιδιών! Ούτε στιγμή δεν έκανε πίσω στην απόφασή του να γίνει μητέρα ξανά και ξανά και ξανά, αλλά ποτέ της δεν έχασε και τον τίτλο της καλλονής. Η Χάιντι Κλουμ είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον χώρο της μόδας και είναι εκείνη που έκανε τη μητρότητα απόλυτα συμβατή με το θανατηφόρο λίκνισμα στην πασαρέλα. Η Χάιντι Κλουμ ακολούθησε μία άλλη τακτική στο lifestyle της από αυτή που ακολουθούν οι συναδέλφισσές της. Ποτέ δεν έκρυψε τα χρόνια της. Ποτέ δεν προσποιήθηκε ότι τα παιδιά «ήρθαν» κατά λάθος και δεν αρνήθηκε να δείξει τα παραπανίσια κιλά της αμέσως μετά τις γέννες της! Η Χάιντι Κλουμ είναι μια πετυχημένη γυναίκα γιατί είναι αληθινή!


SERENA WILLIAMS
H ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ

Η Σερένα Ουίλιαμς είναι η πιο διάσημη τενίστρια στον κόσμο. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια. Εχει κερδίσει 27 τίτλους του Grand Slam και είναι η 9η πιο δημοφιλής τενίστρια όλων των εποχών. Η Ουίλιαμς έχει κάνει μια τεράστια περιουσία από το τένις. Εχει κερδίσει περισσότερα χρηματικά έπαθλα από οποιαδήποτε άλλη στην ιστορία του αθλητισμού και έχει βρει μάλιστα τον τρόπο να τα αβγατίσει, με επενδύσεις σε διάφορες επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο. Μόνο το 2004 υπέγραψε $40 εκατομμυρίων με τη Nike, η οποία έβγαλε ολόκληρη σειρά με το όνομα της Σερένα Ουίλιαμς. Μαζί με την αδελφή της, την επίσης τενίστρια Afrodite Williams, αγόρασαν μετοχές της ομάδας «Miami Dolphins». Είναι οι πρώτες γυναίκες μέτοχοι και μάλιστα μεγαλομέτοχοι στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.


BEYONCE
H ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Στα 28 της η Μπιγιονσέ είναι ήδη μία βασίλισσα, αφού κρατάει τα σκήπτρα της R&B μουσικής στις γυναίκες καλλιτέχνιδες. Η Μπιγιονσέ κάνει σόλο καριέρα την τελευταία πενταετία και όχι μόνο τα πήγε καλά, αλλά κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή και να κάτσει εκεί μόνιμα! Εχει πωλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. Εχει πάρει τα περισσότερα βραβεία Grammy που έχει κερδίσει ποτέ γυναίκα μουσικός. Μόνο το 2010 κέρδισε έξι βραβεία Grammy μέσα σε μία βραδιά! Στη συλλογή βραβείων έχει και δύο Χρυσές Σφαίρες για την ερμηνεία της και τη στιχουργική δουλειά της στην ταινία «Dreamgirls». Εκτός από τα μουσικά της θέματα, η Μπιγιονσέ έχει να ασχολείται και με διάφορα άλλα επιχειρηματικά της. Είναι εκπρόσωπος της εταιρείας «L'Oreal» του οίκου «Tommy Hilfiger» και του «Armani». Μαζί με όλα αυτά βγάζει πού και πού και αρώματα, τα οποία υπογράφει και λανσάρει η ίδια! Παράλληλα με όλα τα άλλα, κυκλοφορεί και δύο σειρές ρούχων με το όνομά της. Η Μπιγιονσέ είναι, σύμφωνα με το «Forbes», το πιο ισχυρό θηλυκό όνομα στο μουσικό στερέωμα από άποψη εσόδων.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου