Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Φτιάχνει βαλίτσες για Αμερική ο Κωστέτσος


Σύντομα θα ξαναφτιάξει τα μπαγκάζια του για Αμερική! Ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος θα παρουσιάσει την ολοκαίνουργια συλλογή του για την άνοιξη - καλοκαίρι 2011 τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο του Mercedes Benz New York Fashion week. Μάλιστα, φέτος θα τα παρουσιάσει, αντί για το Bryant Park, στο περίφημο Lincoln Center του Big Apple. Το γεγονός αυτό κάνει ιδιαίτερα περήφανο τον Βασίλειο αφού του γίνεται ξανά η τιμή να παρουσιάσει τα ρούχα του ανάμεσα σε διεθνούς φήμης σχεδιαστές, μεταξύ των οποίων οι Marc Jacobs και Michael Kors. Ωστόσο, την χαρά του τη σκιάζει ένα προσωπικό πρόβλημα.

Περιμένει πώς και πώς τη 12η Σεπτεμβρίου, αφού στις 9.00 το βράδυ εκείνης της μέρας τα ρούχα του θα τα δουν οι πιο famous fashionistas και χολιγουντιανοί σταρ. «Δεν είμαι καθόλου καλά, ζω ένα δράμα. Από τη μία μου συμβαίνει ό,τι πιο συγκλονιστικό θα μπορούσε να συμβεί σε έναν σχεδιαστή -η δουλειά του να αναγνωρίζεται διεθνώς- και από την άλλη ζω ένα πρόβλημα για το οποίο πάντως, προς το παρόν, δεν μπορώ να μιλήσω».

Οσον αφορά την καινούργια συλλογή του; «Είναι εμπνευσμένη από τα αρχαία ελληνικά αγγεία και τις αμαζόνες. Πιθανότατα θα επιλέξω κάποιος Ελληνες και Ελληνίδες μοντέλα, που πρέπει να θεωρούν εαυτούς πολύ τυχερούς». Ο σχεδιαστής αυτές τις μέρες εργάζεται πυρετωδώς για το νέο του σόου στο εξωτερικό αφού τα δύο προηγούμενα έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία και απέσπασε τα κολακευτικότερα σχόλια.

Read more: http://www.enimerwsi.com/2010/08/blog-post_3011.html#ixzz0wa40eDK6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου