Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Είδε τον σύζυγό της παντρεμένο















Η αμερικανίδα Λίν Φράνς είναι μια απατημένη σύζυγος. Δεν είχε αποδείξεις αλλά ενδείξεις. Όταν είδε στο facebook τις....

φωτογραφίες του γάμου του άνδρα της Τζόν, επαληθεύτηκαν οι φόβοι της. Η Λίν ερευνώντας την προσωπική σελίδα του Facebook του Τζόν ανακάλυψε 200 περίπου φωτογραφίες του γάμου του στο Disney World!
Αρχικά η Λίν ένοιωσε όπως δήλωσε "μουδιασμένη και σοκαρισμένη" όταν ειδε το φωτογραφικό άλμπουμ του κρυφού γάμου του άνδρα της. "Εκεί ήταν ένα άλμπουμ 200 φωτογραφιών. Ολόκληρος ο γάμος τους" είπε. Η Λίν άρχισε να τον υποπτεύεται λόγω των συχνών επαγγελματικών του ταξιδιών. Το ποτήρι ξεχείλισε όταν την παράτησε με το νεογέννητο παιδί τους για να φύγει για δυο μέρες.
Αρχικά ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της είχε την πρόθεση να ξαναπαντρευτεί. Έμαθε το όνομα της παράνομης του σχέσης και παρακολουθούσε το facebook της.
Δεν περίμενε όμως ότι θα έφτανε στο σημείο, να ξαναπαντρευτεί πριν καν πάρει διαζύγιο από την αρχή. Όταν όλα αποκαλύφθηκαν, ο κύριος Φρανς δεν έδειξε να πτοείται και επιχειρηματολόγησε υπέρ του κρυφού του εγχειρήματος. "Δεν νομίζω ότι την εξαπάτησα. Εάν ένας γάμος δεν είναι σωστός από την αρχή, έτσι άσχημο θα είναι και το τέλος του " λέει κυνικά ο Τζόν για να δικαιολογήσει τη διγαμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου