Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Σε... ρυθμούς Βαλβέρδε!

Σε... ρυθμούς Βαλβέρδε!


Σε ρυθμούς... Βαλβέρδε κινούνται άπαντες στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός φτάνει στην χώρα μας ?μαζί με τους συνεργάτες του- την Δευτέρα (9/8), με τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» να ετοιμάζονται να τον υποδεχθούν με... τιμές αρχηγού κράτους!


Προς το παρόν η ΠΑΕ επιτρέψει να διαρρεύσει η ώρα άφιξης του νέου προπονητή των Πειραιωτών (σ.σ. θα έρθει πιθανότατα το βράδυ), ωστόσο εκτιμάται ότι εντός των επόμενων ωρών θα γίνει γνωστή η πτήση με την οποία ο Βαλβέρδε θα φτάσει από τη Βαρκελώνη. Ετσι, ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» θα μπορέσει βρεθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» και να τον υποδεχθεί με τον τρόπο που επιθυμεί.
Σημειώνεται, ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, με της ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν το 1.3 εκατ. ευρώ.

Σύσκεψη για τα μεταγραφικά με Μαρινάκη
Βεβαίως ο Βάσκος τεχνικός θα πιάσει αμέσως δουλειά, καθώς ήδη για τον Ολυμπιακό έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Την Τρίτη (10/8) στα γραφεία της ΠΑΕ αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής παρουσία των Βαλβέρδε, Μαρινάκη και Κοβάσεβιτς, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.
Μαρινάκης και Κοβάσεβιτς θα ενημερώσουν τον Ισπανό για την υπάρχουσα κατάσταση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, και φυσικά θα ακούσουν και τη δική του γνώμη Επίσης, ο τεχνικός των Πειραιωτών θα ενημερωθεί και για τους παίκτες που έχει στο στόχαστρό του ο Ολυμπιακός και αφορούν την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου κι ενδεχομένως ενός στράικερ. Επιπλέον, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο, ο Βαλβέρδε να εισηγηθεί και την αποχώρηση κάποιων ποδοσφαιριστών, τους οποίους θεωρεί ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα του.
Ξεχωριστό ενδιαφέρον το φιλικό με Ρόμα
Με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών και την έλευση Βαλβέρδε, το φιλικό της ερχόμενης Παρασκευής (13/8, 21:45) με τη Ρόμα θα αποκτήσει ξεχωριστή σημασία, καθώς είναι βέβαιο ότι στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα βρεθεί πολύς κόσμος για να αποθεώσει τον Ισπανό.
Εξάλλου σήμερα (8/8) η ΠΑΕ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό με τους Ρωμαίους θα ξεκινήσει την Τρίτη (10/8)
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης, ως εξής:
Τρίτη 10/8, από τις 10:00 έως τις 18:00.
Τετάρτη 11/8, από τις 10:00 έως τις 18:00.
Πέμπτη 12/8, από τις 10:00 έως τις 18:00.
Παρασκευή 13/8, από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 15€, 25€, 35€ και 45€.
Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου