Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

«Ψάχτηκε» για Ευρώπη ο Σακίλ;

 
«Ψάχτηκε» για Ευρώπη ο Σακίλ;

Μπορεί ο Σακιλ Ο’ Νιλ να έχει κερδίσει στην καριέρα του πάνω από 200 εκατ. δολάρια, ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει... χορτάσει από χρήμα.
Ετσι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της αμερικανικής ιστοσελίδας «hoopshype.com», το οποίο με τη σειρά του επικαλείται δημοσίευμα εφημερίδας του Κλίβελαντ, ο 38χρονος «Σακ» κυνηγάει περισσότερο ένα καλό τελευταίο συμβόλαιο, παρά ένα πέμπτο δαχυτλίδι στην έτσι κι αλλιώς σπουδαία καριέρα του.

Πάντοτε όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο ελεύθερος πλέον Ο’ Νιλ επιθυμεί να υπογράψει συμβόλαιο ύψους 10 εκατ. δολαρίων τη σεζόν και μάλιστα «ψάχτηκε» και στην ευρωπαϊκή αγορά!
Ωστόσο, όπως εκτιμά ο αρθογράφος Μπράιαν Γουίντχορστ «... όλο αυτό δεν είναι δυνατό να συμβεί. Για την ακρίβεια οι Καβαλίερς μπορεί να σκεφτούν να υπογράψουν εκ νέου συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σακίλ, μικρής διάρκειας και όχι μεγαλύτερο των 5-7 εκατ. δολαρίων».
Ενώ καταλήγει με χιούμορ: «Και μετά να περιμένουν (σ.σ. οι Καβς) να συμπέσουν με μία ομάδα εκ των Ορλαντο Μάτζικ και Λος Αντζελες Λέικερς (σ.σ. προφανώς εννοεί ώστε ο θηριώδης σέντερ να κοντραριστεί είτε με τον Ντουάιτ Χάουαρντ ή τους Γκασόλ και Μπάινουμ)».
Αλλωστε, ακόμη κι αν αληθεύει η είδηση, θεωρείται δεδομένο πως καμία ευρωπαϊκή ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει 10 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, σε μια εποχή δύσκολη για τις προηγμένες μπασκετικά χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου