Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Ήρωας ο αεροσυνοδός















Λαϊκός ήρωας έγινε ο Στίβεν Σλέιτερ, ο αεροσυνοδός που έκανε άνω - κάτω ένα ολόκληρο αεροδρόμιο, όταν έβρισε από μικροφώνου μία επιβάτιδα και στη συνέχεια... άνοιξε την πόρτα και εγκατέλειψε το σκάφος από την ειδική τσουλήθρα!


Οι υποστηρικτές του Σλέιτερ στο Facebook ξεπερνούν τους 20.000 και αυξάνονται περίπου ανά 1.000 την ώρα! Ο ίδιος έχει μεγαλώσει μέσα στα αεροπλάνα μιας και ο πατέρας του ήταν πιλότος.

Όπως είπε ο 38χρονος, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για τις συνθήκες εργασίας των φροντιστών αλλά και των συνθηκών υπό τις οποίες ταξιδεύουν οι επιβάτες.

Η δικαιοσύνη, πάντως, κάνει τα προβλεπόμενα από το γράμμα του νόμου και τον άφησε προσωρινά ελεύθερο με εγγύηση 2.500 δολαρίων, μέχρι να γίνει η τακτική δικάσιμος.

Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο Κένεντι και σε σκάφος της μικρής εταιρείας JetBlue.

Η ανυπόμονη επιβάτιδα σηκώθηκε από τη θέση της πριν σβήσει η επιγραφή «προσδεθείτε» και αγνόησε επιδεικτικά τις εκκλήσεις του Σλέιτερ να καθίσει στη θέση της. Μάλιστα, όταν ο αεροσυνοδός την πλησίασε για να της ζητήσει να συμμορφωθεί, δέχθηκε κατακέφαλα την... χειραποσκευή της που έπεσε από το ντουλάπι!
Ο 38χρονος απαίτησε από την επιβάτιδα να του ζητήσει συγγνώμη, όμως, αυτή απάντησε με βαρύτατες ύβρεις. Έτσι, ο αεροσυνοδός πήγε στο μεγάφωνο του αεροσκάφους και απάντησε με έναν «χείμαρρο» από βρισιές.

Ακολούθως, πήρε δύο μπύρες, άνοιξε την πόρτα κινδύνου, φούσκωσε τη ράμπα και έτρεξε στο αυτοκίνητό του. Η αστυνομία του αεροδρομίου ειδοποιήθηκε 25 λεπτά αργότερα και ο Σλέιτερ συνελήφθη στο σπίτι του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου