Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Τζεμπούρ: «Θα συζητήσουμε ξανά με την ΑΕΚ»


Μετά τις 31 Αυγούστου θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο Σταύρος Αδαμίδης και οι μάνατζερ του Ράφικ Τζεμπούρ, όπως δήλωσε ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός στην εφημερίδα «Le Buteur».
«
Το μόνο που είπα είναι πως συμφώνησα με τη διοίκηση να συνεχίσουμε τις... μεταξύ μας συζητήσεις για την επέκταση μετά τις 31 Αυγούστου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 26χρονος παίκτης. «Μιλήσαμε σαν άντρες, αποφασίσαμε να θάψουμε το τσεκούρι του πολέμου και να ανοίξουμε μια νέα σελίδα στις σχέσεις μας», το σχόλιό του για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. .......

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Τζεμπούρ


Ήσουν ο αρχιτέκτονας στην εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί της Νταντί Γιουνάιτεντ για τα πλέι οφ του Europa League. Ποιο είναι το σχόλιό σου;


«
Όπως ξέρουμε, στους ευρωπαϊκούς αγώνες οι εκτός έδρας αναμετρήσεις είναι πιο σημαντικές. Ξέρουμε ότι το εκτός έδρας γκολ μετράει διπλό. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και πήραμε τη νίκη στο τέλος. Για πρώτο ματς, μπορώ να πω ότι κάναμε πολλά και περιμένουμε να παίξουμε μπροστά στους οπαδούς μας. Εκείνο που απομένει είναι να κερδίσουμε και στο δεύτερο αγώνα, που θα γίνει στην έδρα μας».

Με αυτή τη νίκη, η ΑΕΚ εξασφαλίζει μια θέση στους ομίλους του Europa League…


«
Ναι, αυτό είναι σίγουρο. Περάσαμε το πιο δύσκολο εμπόδιο και πάμε τώρα στη ρεβάνς υπό τις καλύτερες συνθήκες. Πρέπει, όμως, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην πιστέψουμε ότι έχουμε την πρόκριση στο τσεπάκι μας».

Σε προσωπικό επίπεδο, πιστεύεις ότι ο Τζεμπούρ κερδίζει ξανά τη χαμένη αυτοπεποίθησή του, ύστερα από το γκολ που πέτυχες σε ευρωπαϊκό ματς και το γεγονός ότι κλήθηκες στην εθνική ομάδα.


«
Ποτέ δεν έχασα την αυτοπεποίθησή μου. Σταδιακά έχω αρχίσει να βρίσκω τα πατήματά μου και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι από εδώ και πέρα θα αρχίσω να σκοράρω περισσότερο».

Μπορούμε να πούμε τώρα ότι η σχέση σου με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι τέλειες και υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς τους δύο;


«
Έχουμε αφήσει πίσω μας ό,τι συνέβη στο παρελθόν. Μιλήσαμε σαν άντρες, αποφασίσαμε να θάψουμε το τσεκούρι του πολέμου και να ανοίξουμε μια νέα σελίδα στις σχέσεις μας. Το συμφέρον της ΑΕΚ παραμένει πιο σημαντικό».

Η διοίκηση της ΑΕΚ πριν από μερικές ομάδες προσπάθησε να επεκτείνετε τη συνεργασία σας. Πρόσφατα, ενημερωθήκαμε ότι έχεις συμφωνήσεις. Ισχύει αυτή η πληροφορία;


«
Ποτέ δεν έχω πει ότι συμφώνησα να επεκτείνω το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ ή τίποτα τέτοιο. Το μόνο που είπα είναι πως συμφώνησα με τη διοίκηση να συνεχίσουμε τις μεταξύ μας συζητήσεις για την επέκταση μετά τις 31 Αυγούστου. Για την ώρα προσπαθώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου και θα δούμε τι θα γίνει». 
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου