Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ο «μαλάκας» δεν είναι κλειστό;


Ο μαλάκας είναι κλειστό επάγγελμα, που ρωτάει ο Γιάννης Δερμεντζόγλου σε μια γελοιογραφία του στο Θέμα;

Πιστεύω, πως η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο ελληνικός λαός, είναι ότι χειρότερο μπορώ να φανταστώ, για το φρόνημα και τις αντιστάσεις μας. Η νέα κατοχή που επεβλήθη στην πατρίδα μας και στην οποία υποκύψαμε χωρίς να δώσουμε τη μάχη και χωρίς να υποχρεώσουμε αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα να μας σεβασθεί και να πάψει να αποφασίζει για μας χωρίς εμάς, δεν έχει προηγούμενο. Θεωρήσαμε δωσίλογους τους υπουργούς που υπηρέτησαν τότε, στη γερμανική κατοχή! Οι σημερινοί τι είναι; Κι αν χρειασθεί, θα καταφέρει αυτός ο εθνικά απαξιωμένος λαός να τους ζητήσει το λόγο;
Οι Έλληνες δέχθηκαν την πλέον προσβλητική συμπεριφορά από τη νέου τύπου χούντα, πολύ σκληρότερη και πιο απάνθρωπη από τη γερμανική κατοχή. Αυτή είναι η αλήθεια κι όσοι από μάς ζήσαμε τότε, είμαστε σε θέση να συγκρίνουμε και να εκτιμήσουμε τις καταστάσεις.
Ο πρωθυπουργός έχει πλήρη άγνοια του λαού που διοικεί. Αν δεν μάζευε στην Ελλάδα, όλους αυτούς τους αλλοδαπούς οικονομικούς δημίους, που εκβιάζουν όπως οι μαφιόζοι, δεν θα μπορούσε να σταθεί ούτε ένα μήνα. Η κυβέρνηση της Ελλάδας είναι οι νέοι Κουΐσλινγκ της ιδιότυπης ξένης κατοχής, που μας επεβλήθη λόγω της ανυπαρξίας ικανών Ελλήνων ηγετών.
Το χειρότερο είναι πως μας θεωρούν μαλάκες, διότι βλέπουμε τα κλεφτρόνια να προσπαθούν να μας πείσουν πως θα απενεργοποιήσουν την κλεψιά. Είναι αυτό που λέγανε οι παλιοί: Βάλαμε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα. Το κακό είναι πως στερούνται οι σημερινοί κουμανταδόροι μας και φαντασία. Διότι θα μπορούσαν να φορολογήσουν το σπορ του «αυνανισμού» και θα είχαμε σίγουρα, γλιτώσει την Τρόικα των κλητήρων της Ευρώπης!
Οι τίμιοι ανήκουν στα μουσεία
Αν κάποιοι αποφάσισαν να ζήσουν τίμια, θεωρούνται ανάπηροι, μειονεκτούν γενικώς και είναι κι ανεπρόκοποι. Διότι αν μπορούσαν θα έκλεβαν. Φίλοι αναγνώστες έχει πολύ μεγάλο δίκιο ο Μπαζίνας του Φιλάθλου, που προβλέπει να σαρώνει το κύμα της βίας, όπου να ’ναι!
Παρακολουθούμε τα όσα λένε τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης. Κάποια δημοσιογραφάκια να λένε διάφορες παπάρες για το ασφαλιστικό, να τρομοκρατούν τον κόσμο και να μην του λένε την αλήθεια. Η αλήθεια φίλοι αναγνώστες είναι πως για να αποκτήσουν οι έλληνες μια αξιοπρεπή ζωή στα γεράματά τους (επαναλαμβάνω) θα πρέπει όλοι να καταφεύγουν στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες. Αυτό το σύστημα είναι αμερικάνικο. Ακριβώς αυτό εφαρμόζει η κυβέρνηση του Γιωργάκη. Διάφοροι τον πίστεψαν και τον ψήφισαν.
Και τα δύο κόμματα εξουσίας, αν δεν διαλυθούν και δεν αναδιοργανωθούν σε άλλους σχηματισμούς ατόμων με ειδική παιδεία, αλλά και την έξωθεν καλή μαρτυρία, θα βρεθούμε όλοι προ ιστορικών εκπλήξεων. Εάν δεν σταματήσετε κύριοι να συμμετέχετε στη ληστεία που μας εφαρμόζουν οι ξένοι επενδυτές, θα λογοδοτήσετε και θα είναι μέρα-μεσημέρι. Βλέπω να ξαναστήνονται λαϊκά δικαστήρια και πιστέψτε με, αυτά θα τα στήσει σύσσωμος ο ελληνικός λαός και δεν θα υπάρχει τρύπα να κρύψετε το κεφάλι σας! Το καζάνι βράζει και δεν έχει ασφαλιστική δικλείδα για να φύγει ο ατμός. Θα εκραγεί σίγουρα και τότε αλλοίμονό σας.
ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΡΑΣΙΑ
http://www.amarysia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=29733:-lr—&catid=92:new&Itemid=177

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου