Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Γι’ αυτόν τον μετανάστη δεν χύθηκε σταγόνα δάκρυ: Δουλέμποροι με “ιδεολογική” προβιά ρημάζουν Ελλάδα και μετανάστες.




Δεν πάει καιρός από τότε που κάθε καρυδιάς Ελληναράδικο καρύδι βγήκε να υπερασπιστεί έναν βιαστή ανήλικων μεταναστών απειλώντας μάλιστα την οικογένεια του που τον “περιποιήθηκε” όπως έπρεπε.
Όλως τυχαίως και οι παρακρατικοί της Σέχτας εξακολουθούν να αναμασούν το παραμύθι των δουλεμπόρων όπου πλουσιόπαιδα, γόνοι ζάπλουτων εξουσιαστών συνεργάζονται αγαστά με Όρκς διακινώντας πρέζα, βασανίζοντας και δολοφονώντας δούλους και βάζοντας ιδεολογική προβιά στα εγκλήματα τους.
Το είδαμε και με την εξάρθρωση της συμμορίας του εφετείου εδώ: Θυμάστε το λαμόγιο με το “κοράνι”; Συνελήφθει και το Αλγερινό κάθαρμα, ο δήθεν “εκπρόσωπος των μεταναστών του Εφετείου”, το κτήνος που αποπειράθηκε να δολοφονήσει βρέφος 10 μηνών. Οι Ελληναράδες συνεργοί τους;
Χθές μάλιστα συνελήφθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη, γύρω στα 75 συνολικά.
Άλλη μία δολοφονία μετανάστη εξεχνιάστηκε λοιπόν μετά από την τιτάνια προσπάθεια ενός πατέρα από το Πακιστάν που ήρθε στην Ελλάδα μόνος του για να βρει τους απαγωγείς και δολοφόνους του 19χρονου παιδιού του. Ένα από τα χιλιάδες παιδιά που πέφτουν θύματα των Πακιστανών, Τούρκων και Ελλήνων δουλεμπόρων που ενώ είναι γνωστοί, η αστυνομία δεν τολμά να τους συλλάβει. Ο πατέρας κατάφερε και βρήκε και τους 4 ομοεθνείς δολοφόνους του παιδιού του, δυστυχώς οι Έλληνες συνεργοί τους θα συνεχίσουν να γλεντούν τα χρήματα της φρίκης και να παραδίδουν μαθήματα “ευαισθησίας” καλυμμένοι από τους ακριβοπληρωμένους “ιδεολόγους” δικηγόρους τους.
Διαβάστε το χρονικό της φρίκης. Ντροπή για την Ελληνική πολιτεία που ανέχεται, αλλά και ανάγει ως συνομιλητές τις κεφαλές των δουλεμπόρων:

- Οι απαγωγείς ζητούσαν λύτρα από τον πατέρα του θύματος
- Δεν τα πήραν και τον σκότωσαν
- Τον πέταξαν σε ένα φρεάτιο και εξαφανίστηκαν
- Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα…

Όλα ξεκίνησαν το Νοέμβριο του 2009. Τέσσερις Πακιστανοί στήνουν καρτέρι σε ομοεθνή τους, στον Τύρναβο και καταφέρνουν να τον απαγάγουν. Τον οδηγούν στο κρησφύγετό τους, τον δένουν και τον αναγκάζουν να τους δώσει το τηλέφωνο του πατέρα του, που βρισκόταν στο Πακιστάν.
Οι απαγωγείς ζητούν λύτρα. Διαμηνύουν στον πατέρα του 19χρονου, πως αν δεν τα πάρουν σύντομα 20.000€, είναι αποφασισμένοι να τον σκοτώσουν. Ακολουθούν κι’ άλλες τηλεφωνικές επικοινωνίες που όμως δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Η αστυνομία δεν έχει ενημερωθεί για την υπόθεση…
Οι μέρες περνούν και οι δράστες χάνουν την ψυχραιμία τους. Τηλεφωνούν για τελευταία φορά στον πατέρα του 19χρονου. Ζητούν 15.000€ αλλά καταλαβαίνουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν τα λύτρα που ζητούν. Τότε, σκοτώνουν εν ψυχρώ τον 19χρονο και τον πετάνε σε ένα φρεάτιο, ενός εγκαταλελειμμένου εργοστασίου, στο δημοτικό διαμέρισμα Δέντρων του δήμου Τιρνάβου.
Η υπόθεση μένει στο σκοτάδι για μήνες. Ο μόνος που ασχολείται είναι ο θείος του θύματος που έχει έρθει στην Ελλάδα από το Πακιστάν. Καταθέτει στην αστυνομία, τα όσα του έχει πει ο πατέρας του 19χρονου και ξεκινάει το κυνήγι για τον εντοπισμό των αδίστακτων δολοφόνων.
Στις 03 Δεκεμβρίου του 2009, η αστυνομία καταφέρνει να πιάσει τρεις από τους απαγωγείς, που όμως κρατούν το στόμα τους κλειστό. Στις 14 Ιουνίου πέφτει στα χέρια της αστυνομίας και ο τέταρτος της σπείρας, που οδηγείται στις φυλακές του Κορυδαλλού.
Ο θείος του άτυχου παιδιού τον επισκέπτεται στις φυλακές και ακούει συγκλονισμένος τις φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον ανιψιό του.
Ο 34χρονος δράστης υποδεικνύει το φρεάτιο που πέταξαν το πτώμα του 19χρονου. Το απόγευμα του Σαββάτου (31-07-2010), αστυνομικοί πηγαίνουν και βρίσκουν τη σορό του 19χρονου. Ο θείος του, αναγνωρίζει τη ζώνη και τα ρούχα. Για το τυπικό της υπόθεσης πάντως, αναμένεται να γίνει και εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν η σορός που βρέθηκε ανήκει στον 19χρονο. Το αφιέρωμα από το newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου