Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Και ο πύθωνας στην υπηρεσία του εγκλήματος


Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι τα μάτια των αστυνομικών βλέπουν πολλά περίεργα κάθε μέρα, αλλά αυτό  που συνέβη στην Ιταλία, σίγουρα δεν θα μπορούσαν να το φανταστούν.

Η μαφία είχε εκπαιδεύσει έναν αλμπίνο πύθωνα, μήκους τριών μέτρων, και τον χρησιμοποιούσε ως φύλακα σε ένα κρησφύγετο στην Ιταλία.


Την ώρα που οι αστυνομικοί εισέβαλλαν στο σπίτι της συμμορίας, το τεράστιο φίδι από την Γουινέα, περίμενε πίσω από την πόρτα τους εισβολείς και τους επιτέθηκε, όπως θα έκανε ένας εκπαιδευμένος σκύλος!

Σύμφωνα με την μαρτυρία του υπαστυνόμου Λούκα Τζελορμίνο, οι ιδιοκτήτες κρατούσαν τον πύθωνα νηστικό για πολλές εβδομάδες, ώστε να είναι πιο επιθετικός.

«Μόλις μπήκαμε, βρήκαμε το ερπετό να καραδοκεί πίσω από την πόρτα. Μας εξέπληξε που βρήκαμε 200 γραμμάρια καθαρής κοκαΐνης, κάτω από το φίδι, την οποία προστάτευε με εξαιρετικό ζήλο», δήλωσε ο υπαστυνόμος.

Για να εξουδετερωθεί ο φύλακας της κοκαΐνης, επιστρατεύτηκε ένας ειδικός της δασονομίας, ενώ χρειάστηκε και μία γενναία μερίδα κοτόπουλο, για να τον κατευνάσουν.
Μετά την «σύλληψή» του, ο πύθωνας οδηγήθηκε στον Ζωολογικό Κήπο Της Ρώμης, ενώ η αστυνομία προχώρησε και στη σύλληψη 12 ατόμων, αλλά και στην κατάσχεση περίπου 5 κιλών κοκαΐνης.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου