Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Στον "αέρα" τα παιχνίδια ΑΕΚ-Νταντί και ΠΑΟ-Ξάνθη











Όπως είναι λογικό η άθλια εικόνα του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ στο φιλικό με τη Τζένοα έχει προκαλέσει προβληματισμό. Γι' αυτόν τον λόγο είναι αβέβαιο το τι μέλλει γενέσθαι με τους αγώνες της ΑΕΚ-Νταντί(προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ) την Πέμπτη(26/8) και Παναθηναϊκός-Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Παρασκευή(27/8).
Πάντως, ο πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΚΑ Λάζαρος Γρύλλης τόνισε ότι θα ήταν καλύτερο να γίνει αλλαγή έδρας από τις δύο ομάδες για λίγο καιρό. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην Green Scape την εταιρία που είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση του γηπέδου.............


Αναλυτικά όσα είπε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6": "Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η αναμέτρηση της Πέμπτης θα γίνει κανονικά. Σήμερα έχουμε σύσκεψη με τους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν αναλάβει ήδη την ευθύνη για το “λαθάκι” τους και εργάζονται πυρετωδώς για να το διορθώσουν. Οι ίδιοι οι τεχνικοί δεν μπορούν να μας πουν με σιγουριά αν θα είναι έτοιμο την Πέμπτη, αλλά θα μάθουμε σύντομα. Πάντως οι ημέρες είναι λίγες και το καλύτερο για τη μελλοντική χρήση του ΟΑΚΑ θα ήταν να γίνει αλλαγή έδρας για λίγο καιρό», δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Ο κ. Γρύλλης καταλόγισε τις ευθύνες στην Green Scape: «Η εταιρία αυτή είναι συμφερόντων Παναθηναϊκού. Είναι συνεργάτες τους, χρησιμοποιούνται χρόνια για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας και αυτοί πρέπει να φροντίζουν να ποτίζεται σωστά το γήπεδο. Τον Δεκαπενταύγουστο το ΟΑΚΑ πλημμύρισε λόγω μιας μηχανικής βλάβης και αυτή τη στιγμή ποτίζεται με λάστιχα, γιατί χρειάζεται πολύ νερό, παρότι τα μπεκ λειτουργούν. Εμείς δεν είμαστε τεχνικοί για να ασχοληθούμε με αυτά
", ενώ έκλεισε αναφέροντας ότι "το μεγάλο πρόβλημα θα είναι στον πρώτο αγώνα μετά τη συναυλία των U2 (3 Σεπτεμβρίου). Δεν θα υπάρχει χρόνος να ριζώσει το χόρτο και το ΟΑΚΑ θα είναι σε κακή κατάσταση"।
http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=12906

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου