Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Γρήγορο ίντερνετ κατά της ανεργίας























Η ανάπτυξη του Ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων μπορεί να δημιουργήσει ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας στην Ευρώπη, υποστήριξε η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και επίτροπος, αρμόδια για την Ψηφιακή Ατζέντα, Νίλι Κρες, σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Der Standard
.

"Οι πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η γρηγορότερη ανάπτυξη των τεχνολογιών υψηλής ταχύτητας μπορεί να δημιουργήσει ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας", δηλαδή "μια ανάπτυξη ύψους 850 δισεκατομμυρίων ευρώ μέχρι το 2015", ανέφερε η Κρες.

"Τα δίκτυα υψηλής ταχύτητας έχουν σήμερα τις ίδιες επαναστατικές επιπτώσεις που είχε η ανάπτυξη του ηλεκτρισμού ή των μέσων μεταφοράς τους περασμένους αιώνες"υπογράμμισε η επίτροπος.

Σύμφωνα με την Κρες ο κατακερματισμός και η γραφειοκρατία της ευρωπαϊκής αγοράς στον ψηφιακό τομέα αναχαιτίζουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Όπως είπε, ελπίζει μέχρι το 2015 να δημιουργηθεί μια πραγματική ευρωπαϊκή εσωτερική, ψηφιακή αγορά ώστε "τα επόμενα Google και Skype να έχουν μια πιθανότητα να αναπτυχθούν στην Ευρώπη, να μεγαλώσουν και να παραμείνουν σε αυτήν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου