Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Σεξουαλική παρενόχληση από τον Ντόναλντ Ντακ;


Οι αθώες φιγούρες των κινουμένων σχεδίων του Disney αποτελούν εδώ και χρόνια την αγαπημένη συντροφιά μικρών και μεγάλων και όλοι τρελαίνονται να τους διαβάζουν σε κόμικ, να τους βλέπουν στην τηλεόραση, να αγοράζουν αναμνηστικά με τη μορφή τους ή και να φωτογραφίζονται μαζί τους στις φημισμένες Ντισνεϋλαντ. Όλοι;

Όχι ακριβώς αν κρίνουμε από τους ισχυρισμούς μιας 27χρονης γυναίκας από την Πενσυλβάνια η οποία μήνυσε τον Ντόναλντ Ντακ για… σεξουαλική παρενόχληση!

Η Έϊπριλ Μάγκολον, όπως είναι το όνομα της μηνύουσας, καταγγέλει ότι ενώ βρισκόταν στο Epcot Center στη Φλόριντα μαζί με τον αρραβωνιαστικό και τα παιδιά της, ένας εργαζόμενος της Disney ντυμένος Ντόναλντ Ντακ άγγιξε «επίμαχα» σημεία του σώματος της!

Η 27χρονη γυναίκα ζητά αποζημίωση 50.000 δολαρίων από την εταιρεία ισχυριζόμενη ότι υπέστη σοβαρό «συναισθηματικό» τραύμα επειδή ο ήρωας των παιδικών της χρόνων την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Μάλιστα αναφέρει ότι τέτοια «ατυχήματα» συμβαίνουν συχνά από τους υπαλλήλους που είναι «ντυμένοι» ήρωες της Ντίσνεϋ.

Αν το καλοσκεφθούμε, από τη στιγμή που εμφανίζεται χωρίς παντελόνι ο Ντόναλτ Ντακ δε θα έπρεπε να κατηγορηθεί για επιδειξίας;

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου