Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Ο Τζιόλης έτοιμος να φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα












Στον Ουδέτερο Τύπο η εφημερίδα GOAL news αναφέρεται στα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού, και συγκεκριμένα στους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους με τους Νοβάκοβιτς, Μπαπτίστα, Ελμάντερ, Τζιόλης, Φατί, Πάντελιτς και Κάριου να είναι στην λίστα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.


Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ανακοινώσει, ακόμα και μέσα στις επόμενες δύο μέρες, την μεταγραφή του Τζιόλη από την Σιένα, ώστε να καλύψει το κενό που υπάρχει στην θέση του ανασταλτικού χαφ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα GOAL news πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού φέρονται να τα έχουν βρει με τον Ιταλικό σύλλογο για την μεταγραφή του Έλληνα διεθνή. Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι και ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την Πειραϊκή ομάδα για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Όσο για τις περιπτώσεις των Φατί και Αρέβαλο αυτές είναι πιο δύσκολες, μιας και για τον πρώτο ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει νέες επαφές τόσο με τον μάνατζερ του παίκτη, όσο και με την ομάδα του την Ρόμα . Από την άλλη η περίπτωση του Αρέβαλου είναι ναι μεν εξαιρετική, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις που έχουν ενημερώσει τον Ολυμπιακό οι μάνατζέρ του είναι αρκετά υψηλές.

Τέλος για τον 21χρονο Σέρβο Πέτροβιτς η Παρτιζάν αξιώνει 4,5 με 5 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που φέρει τον Ολυμπιακό δύσκολα να κινείται για την απόκτησή του αυτήν την χρονική στιγμή.

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=0&aid=4651

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου