Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έτοιμη για τα πανηγύρια


Από το πάρτι των σουλτάνων στη γειτονική Τουρκία και τις ροζ γραμμές, στο πανηγύρι με γουρουνόπουλα(!) που οργανώνει το καφενείο του χωριού Ρέθι, στην Κορινθία, όπου θα ενώσει τις δυνάμεις με την Έφη Θώδη.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου συνεχίζει ακάθεκτη τον ξέφρενο «χορό της αρπαχτής», κάνοντας εμφανίσεις σε κοσμικά θέρετρα, πόλεις της επαρχίας και χωριά του βουνού και του λόγγου.


Το ένθετο Piazza της κυριακάτικης εφημερίδας Veto έκανε εκτενές ρεπορτάζ για τα κατορθώματα της εκρηκτικής celebrity την εβδομάδα που μας πέρασε, ενώ αποκάλυψε και τα σχέδια της να κατέβει στην πολιτική ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος αλλά και να ταξιδέψει στην Αμερική για να συναντηθεί με τον Χιου Χέφνερ.


Αφού έκοψε λοιπόν την κορδέλα του «Οίκου… Εποχής» της μαντάμ Χρυσούλας, η Τζούλια πήγε στη Μύκονο με lear jet. Εκεί πήρε το μάνατζερ με το καπελάκι Μένιο Φουρθιώτη και έσκασαν μύτη με φουσκωτό στην πολυσύχναστη παραλία της Ψαρούς. Κατά την άφιξη τους οι παπαράτσι έσπευσαν να απαθανατίσουν τη Τζούλια, η οποία φρόντισε να τους κάνει ένα …δωράκι! «Μου έπεσε κατά λάθος το πάνω μέρος του μαγιό», δήλωσε αργότερα με πολύ νάζι σε συνέντευξη της. Όντως, το «ατύχημα» της έκανε τα φλας να πάρουν φωτιά!


Η συνέχεια τη βρήκε ν’ απολαμβάνει top less την ηλιοθεραπεία της έχοντας γίνει φυσικά το απόλυτο talk of the beach. Τις επόμενες ημέρες η ξανθιά celebrity και το επιτελείο της ταξίδεψαν στην Κω για ένα extra και κατόπιν πέρασαν απέναντι, στην Τουρκία, όπου ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, καλεσμένη σ’ ένα μεγάλο πάρτι όπου παρευρέθησαν μεταξύ άλλων και πολλοί σουλτάνοι! Ακόμη κι αυτό όμως το επισκίασε η είδηση της εμφάνιση της στο πανηγύρι του Ρέθι στις 7 Αυγούστου μαζί με την Έφη Θώδη. Οι διαφημιστικές αφίσες που προώθησε ο οργανωτής του event ήταν αρκετές για να γίνει η Αλεξανδράτου το αγαπημένο θέμα συζήτησης στην Κορινθία. Το Piazza μίλησε με τον ιδιοκτήτη του καφενείου «εΡΕΘΙστικόν», Αθανάσιο Παναγούλια, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «τον έχουν μουρλάνει στα τηλέφωνα από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η εθνική μας Τζούλια θα τραγουδήσει στο πανηγύρι, στην πλατεία του χωριού, στις 7 Αυγούστου. «Το τηλέφωνο μου χτυπάει ασταμάτητα. Τηλεφωνεί κόσμος για να μάθει πληροφορίες σχετικά με τη Τζούλια, όχι μόνο από το Ρέθι αλλά κι από τα γύρω χωριά. Έχουμε ήδη αρκετές κρατήσεις. Πιστεύω ότι εκείνη τη μέρα θα γίνει χαμός».


Ο κ. Παναγούλιας διατηρεί την επιχείρηση του καφενείου πέντε χρόνια τώρα και τα τελευταία τρία έχει γίνει παράδοση να οργανώνει ένα πανηγύρι στην πλατεία του χωριού. «Την πρώτη χρονιά είχα φωνάξει τον Γιώργο Μάγκα και είχε γίνει χαμός. Φέτος θα έχουμε Τζούλια και Έφη Θώδη. Ο κόσμος ανυπομονεί», συμπλήρωσε.


Πως έγινε όμως το deal με τη Τζούλια; «Μίλησα με τον κ. Φουρθιώτη και τον κ. Ρέβη και συμφωνήσαμε στο θέμα της αμοιβής. Δεν έγινε κατ’ ιδίαν συνάντηση. Συμφωνήσαμε τηλεφωνικώς γιατί η Τζούλια κάνει περιοδεία και ταξιδεύει διαρκώς. Τις προάλλες ήταν στην Κω, μετά πήγαν στην Τουρκία και αργότερα στην Κεφαλονιά». Στο θέμα των μηδενικών της αμοιβής της σκανδαλιάρας celebrity ο οργανωτής του event κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. «Αυτά δεν θα σας τα πω.


Δεν υπάρχει λόγος εξάλλου. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι θα κάνουμε συμφωνητικό, στο οποίο θα γραφτεί τι θα πάρει. Αυτό το ποσό η κοπέλα θα το δηλώσει κανονικά στην εφορία. Δεν πρόκειται να αποκρύψει κάτι δηλαδή». Στο γλέντι που θα στηθεί στην πλατεία του χωριού Ρέθι η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγούλιας, οι τιμές του φαγητού και του ποτού θα είναι λογικές. Το menu θα περιλαμβάνει γουρουνόπουλα στη σούβλα και κρύα μπίρα ή κρασί.


Είναι γεγονός ότι μετά την top less εμφάνιση της στη Μύκονο και τα εγκαίνια του οίκου ανοχής στη Λάρισα, η Τζούλια κατάφερε να συζητηθεί ξανά αφού θα κάνει για πρώτη φορά special guest σε πανηγύρι παρέα μάλιστα με την «αρχόντισσα των πανηγυριών» Έφη Θώδη. Η τελευταία δήλωσε σε συνέντευξη της πως θα εμφανιστεί πρώτα η Τζούλια και μετά εκείνη. Ο οργανωτής όμως μας είπε ότι σκέφτεται να βγάλει πρώτα τη Θώδη. Λέτε να έχουμε κόντρες στα …παρασκήνια του πανηγυριού;;; Ο ίδιος το θεωρεί απίθανο.


«Η κάθε μια θα κάνει το πρόγραμμα της και όλα θα πάνε μια χαρά», δήλωσε στο Piazza κ. Παναγούλιας. Εκείνος ήταν που σκέφτηκε εξ’ αρχής να κάνει αυτό το ενδιαφέρον «καλλιτεχνικό πάντρεμα» στο μεγάλο ετήσιο event του -ομολογουμένως πανέμορφου- χωριού Ρέθι. «Σκέφτηκα να φωνάξω τη Τζούλια μετά τον πανικό που έγινε με το περιβόητο DVD. Δε νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας που να μην το είδε».


Όσο για τις γνώμες των κατοίκων της περιοχής για τη Τζούλια Αλεξανδράτου; «Είναι αμφιλεγόμενες. Σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Πάντως σίγουρα ο κόσμος έχει περιέργεια να τη δει από κοντά».


from: madata.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου