Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Κρστιτς: «Καλύτερα να χτυπάς, παρά να σε χτυπούν»


Στο Βελιγράδι βρίσκεται από αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Νέναντ Κρστιτς. Τον 27χρονο σέντερ της εθνικής Σερβίας, που είχε οδηγηθεί στην ασφάλεια και στον εισαγγελέα για την «καρεκλιά» στον Γιάννη Μπουρούση, περίμεναν στο αεροδρόμιο φίλοι και συγγενείς, καθώς και πλήθος δημοσιογράφων, αλλά και η υπουργός Νεολαίας και Άθλησης της χώρας, Σνεζάνα Μάρκοβιτς-Κάραντζιτς. .........

«Δεν ήθελα να χτυπήσω τον Μπουρούση και ζήτησα συγγνώμη. Ήθελα να προστατέψω τον εαυτό μου. Είναι καλύτερο να χτυπάς, από το να σε χτυπούν», δήλωσε και πρόσθεσε: «Οι αποφάσεις των διαιτητών προκάλεσαν ένταση στο ματς και τους παίκτες. Ο προπονητής μας δέχτηκε δύο τεχνικές ποινές και αποβλήθηκε σε ένα φιλικό παιχνίδι. Ό,τι έγινε... έγινε, πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Ελπίζω να μην τιμωρηθώ και να αγωνιστώ στο Μουντομπάσκετ. Θα ήταν παράλογο να τιμωρηθώ μόνο εγώ από τη στιγμή που συμμετείχαν και πολλοί άλλοι στα επεισόδια».


Τέλος, διαβεβαίωσε πως η συμπεριφορά των ελληνικών αρχών κατά την κράτησή του ήταν υποδειγματική. «Δεν μου έβαλαν ποτέ χειροπέδες, ενώ με είχαν σε ένα γραφείο και όχι σε κελί. Η συμπεριφορά τους απέναντί μου ήταν σωστή».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου