Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Πείτε ναι στους χυμούς με αντιοξειδωτική δράση

Πείτε ναι στους χυμούς με αντιοξειδωτική δράση

Ενυδατώνουν και προστατεύουν τον οργανισμό

Εκτός από το νερό, που είναι απαραίτητο στον οργανισμό, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που σημειώνονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες, πρέπει να φροντίσετε ώστε οι επιλογές υγρών εκτός από το να σας ξεδιψούν θα πρέπει να σας προσφέρουν επιπλέον και θρεπτικά συστατικά.

Για παράδειγμα, οι χυμοί φρούτων, οι οποίοι αποτελούν ιδανική επιλογή για το πρωινό γεύμα, εκτός από σημαντική ποσότητα νερού, περιέχουν επιπλέον πολύτιμες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, τα οποία έχουμε ακόμη περισσότερο ανάγκη τώρα το καλοκαίρι, λόγω έντονης έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία.

Πιο συγκεκριμένα, χυμοί όπως ο χυμός κόκκινου σταφυλιού ή εμπλουτισμένοι χυμοί με βιταμίνη C θεωρούνται από τις επιλογές με το υψηλότερο αντιοξειδωτικό περιεχόμενο.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε και χυμούς με ιδιαίτερα λειτουργικά συστατικά, οι οποίοι να ανταποκρίνονται στις προσωπικές διατροφικές σας ανάγκες, όπως για παράδειγμα χυμούς εμπλουτισμένους με φυτικές ίνες ή με ω3 λιπαρά οξέα, ενώ ακόμη και για εκείνους που έχουν πρόβλημα με την οξύτητα τους δημοφιλούς χυμού πορτοκαλιού, υπάρχουν πλέον στο εμπόριο χυμοί χαμηλής οξύτητας από κατάλληλες ποικιλίες πορτοκαλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου