Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Η δωδέκατη ήταν άπιστη
















Στο κρεβάτι με τον υπουργό Δικαιοσύνης της χώρας, βρήκαν τη δωδέκατη σύζυγο του βασιλιά της Σουαζιλάνδης. Τιμωρία περιμένει τον υπουργό. Σε κατ' οίκον περιορισμό η γυναίκα του βασιλιά.



Σάλος έχει ξεσπάσει στο βασίλειο της Σουαζιλάνδης μετά την αποκάλυψη των ερωτικών περιπετειών τις 12ης γυναίκας του βασιλιά Μσουάτι. Η 22χρονη γυναίκα του πιάστηκε επ’ αυτοφώρω στο κρεβάτι με τον υπουργό δικαιοσύνης Ντουμίνο Μάμπα! Πρόκειται για την Μσάτι Νοθάντο Ντούμπε η οποία έχει τεθεί σε κατ οίκον περιορισμό από τον άνδρα της. Ο υπουργός κατηγορείται για "καταπάτηση της οικίας ενός άλλου ανθρώπου" και μπορεί να εκτελεστεί.
Το ζευγάρι συνελήφθη στο ξενοδοχείο Royal Villas σε ένα χωριό κοντά στο Μπάνε , την πρωτεύουσα της χώρας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η σχέση των δυο ήταν ένα "κοινό μυστικό". Η Ντούμπε παντρεύτηκε τον βασιλία πριν έξι χρόνια και του έχει χαρίσει δυο παιδιά.
Η χώρα έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά AIDS στον κόσμο, ενώ υπολογίζεται ότι το 70 τοις εκατό του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου