Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Πρόβα τζενεράλε με Τζένοα


Με όλα τα αστέρια του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο κυριακάτικο φιλικό με τη Τζένοα στο ΟΑΚΑ, το τελευταίο ενόψει της
 έναρξης του πρωταθλήματος.........
Στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς, ο Νίκος Νιόπλιας συμπεριέλαβε τους: Τζόρβα, Φερνάντεζ, Καρνέζη, Σαριέγκι, Καντέ, Σισέ, Λέτο, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο, Γκοβού, Μπιάρσμιρ, Μαρίνο, Σιμάο, Σεϊταρίδη, Πετρόπουλο, Κλέιτον, Ιωαννίδη, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Νίνη, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Δημούτσο. Οι Μάντζιος και Μελίσσης έμειναν εκτός αποστολής, ακόμη ένα δείγμα ότι δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας. Πάντως, για τον Μάντζιο η επίσημη εκδοχή ήταν κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο.



Στα της ενδεκάδας, ο Νίκος Νιόπλιας δεν έχει δείξει τις προθέσεις του, ωστόσο αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα όλους τους λεγόμενους βασικούς. Οπερ σημαίνει πως -εκτός απροόπτου- θα δούμε τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, τον Βύντρα στα δεξιά της άμυνας και τον Σπυρόπουλο στα αριστερά, τους Μπουμσόνγκ και Καντέ στόπερ, τον Κατσουράνη και Ζιλμπέρτο Σίλβα αμυντικά χαφ, τον Λέτο στα αριστερά της επίθεσης και τον Γκοβού στα δεξιά και τον Σισέ προωθημένο.


Η ενδέκατη θέση δεν είναι σίγουρη, αφού δεν αποκλείεται να δούμε τον Γιώργο Καραγκούνη βασικό και τον Σωτήρη Νίνη στον πάγκο. Μπορεί ο Νίνης να προπονήθηκε, δείχνοντας ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του, δεν αποκλείεται, όμως, ο Νιόπλιας να θελήσει να τον προφυλάξει ενόψει του αγώνα κόντρα στην Ξάνθη για την 1η αγωνιστική της Super League.


* Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους που επιθυμούν να προσέλθουν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ χρησιμοποιώντας τον Ηλεκτρικό ότι, όπως ενημέρωσε η ΑΕ ΗΣΑΠ, λόγω εργασιών ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής, θα παραμείνει κλειστό το τμήμα: ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ – ΕΙΡΗΝΗ. Για το ανωτέρω τμήμα το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με τη λεωφορειακή γραμμή Χ15.
 
 
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου