Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Θάνατος φαντάρου...


ταν πριν κάποιες μέρες έπεσε το ελικόπτερο της αροπορίας στρατού, όλες οι ένοπλες δυνάμεις είχαν πένθος για 3 μέρες. Τώρα που πέθανε ο φαντάρος στην Κόρινθο απο αναπνευστικά, το γεγονός δεν έχει διαδωθεί κάν... Συλλυπητήρια λοιπόν στην οικογένεια του φαντάρου,απο έναν απλό φαντάρο που ξέρει πολύ καλά τί περνάνε οι στρατιώτες και πόσο απάνθρωπες είναι οι συνθήκες.

Και μην βιαστείτε όλοι εσείς που έχετα υπηρετήσει πολλούς μήνες με δύσκολες συνθήκες, να με κακολογήσετε. Οι εποχές αλλάζουν κύριοι. Δεν σας μιλά καποιο 19 χρονο παιδι. Αλλά ενας 30χρονος που αναγκάστηκε να υπηρετήσει τόσο αργά λόγω προσωπικών/ οικογενειακών θεμάτων. Εγώ από την εμπειρία που έχω μέχρι στιγμής σε ένα απο τα νησιά που βρίσκονται κοντά στην Τουρκία..., αλλα και απο τα όσα μαθαίνω από άλλους συνυπηρτούντες, το μόνο που έχω να σας πω, είναι να ετοιμαστείτε να δώσετε και σεις με την σειρά σας απο το blog σας συλληπητήρια και σε άλλες οικογένειες γιατί με τις συνθήκες που επικρατούν αυτό είναι και το λογικό και το αναμενόμενο.
Ηδη ετοιμαζόμαστε για επανεκπεύδευση αν μέσω κρίσης....
Τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους υψηλά ιστάμενους, που βολεύουν τα παιδιά τους, και αφήνουν τα απλά παιδια, εκτεθειμένα σε κάθε είδους κίνδυνο...
Συλλυπητήρια λοιπόν....Σε όλους.....Να χαίρεσται τον στρατό σας, το πιο μεγάλο ψέμα της σύγχρονης Ελλάδας...
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου