Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Το ψηστήρι της Ρούλας στο Νίκο Καρβέλα

Το ψηστήρι της Ρούλας στο Νίκο Καρβέλα

Στην Καλαμάτα η παρουσιάστρια μαζί με τους κουμπάρους της

Όπως είναι φυσικό, μεταξύ χαλαρών συζητήσεων η Ρούλα Κορομηλά δεν θα μπορούσε να μην προτείνει άλλη μια φορά στον Νίκο Καρβέλα μία θέση στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol». Μπορεί πέρυσι να χάλασε στο παρά πέντε η συνεργασία του συνθέτη με το σταθμό του Alpha, ωστόσο μετά την αποχώρηση της Μάρως Θεοδωράκη και του Δημήτρη Κοντόπουλου οι διαπραγματεύσεις ξεκινούν από την αρχή.

Αν λοιπόν ο Νίκος Καρβέλας το θελήσει, οι συζητήσεις με το κανάλι του Alpha μπορούν να γίνουν εκ νέου και - γιατί όχι; - αυτή τη φορά να καρποφορήσουν. Άλλωστε, ο εκκεντρικός συνθέτης είναι ένα πρόσωπο που εμπιστεύεται απόλυτα η Ρούλα Κορομηλά, γι’αυτό και η επιθυμία της είναι να βρίσκεται στο πλευρό της στο «Greek Idol 2», κάτι που φροντίζει να του επισημαίνει διαρκώς.

Βέβαια, έχουμε ακόμα αρκετό χρόνο μέχρι να ξεκινήσουν οι ετοιμασίες για το δεύτερο κύκλο του talent show και η Ρούλα σκοπεύει να εκμεταλλευτεί αυτό το διάστημα για να χαλαρώσει. Για λίγες ακόμα ημέρες θα παραμείνει στο σπίτι των κουμπάρων της. Η Αννίτα και ο Νίκος πηγαίνουν κάθε καλοκαίρι εκεί και περνάνε υπέροχα, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Μάλιστα, είναι γνωστό πως ένα από τα μέρη όπου συχνάζουν είναι η γραφική παραλία της Στούπας, στην ψαροταβέρνα όπου απολαμβάνουν ολόφρεσκο ψάρι.

Άλλωστε, η Αννίτα κατάγεται από εκεί και γνωρίζει τα πιο ψαγμένα εστιατόρια και τις αμμουδιές. Όσο για το σπίτι τους, δεν είναι εύκολα προσβάσιμο. Βρίσκεται σε ύψωμα, σε μια έκταση μέσα στο πράσινο και το ζευγάρι έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας προκειμένου οι παπαράτσι να μην μπορούν να τους απαθανατίσουν σε προσωπικές τους στιγμές.

Πηγή:espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου