Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ο «άνθρωπος... κουκουβάγια»


Ο «άνθρωπος... κουκουβάγια»

Του «έκοψαν τα φτερά» με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου

Ο Russell Burt είναι ένας 74χρονος συνταξιούχος, ο οποίος εδώ και δέκα χρόνια είναι ιδιοκτήτης 10 κουκουβαγιών. Από τη στιγμή που τις πήρε τις έβγαζε βόλτα στο δρόμο. Κάθε μέρα λοιπόν έπαιρνε μία κουκουβάγια στο χέρι του και την έβγαζε βόλτα, γιατί απολαμβάνουν όπως λέει το καθαρό αέρα. 

Πολύς κόσμος σταματούσε και τον χάζευε και μάλιστα μάζευε και λεφτά τα οποία έδινε σε μία φιλοζωική οργάνωση. Οι γείτονες του τον είχαν ονομάσει «άνθρωπο κουκουβάγια». 

Πρόσφατα όμως το δημοτικό συμβούλιο της περιοχής πήρε μία απόφαση σύμφωνα με την οποία απαγορεύουν στο Burt να βγάζει βόλτα τις κουκουβάγιες του σε δημόσιους χώρους. Όπως είπαν αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, γιατί μπορεί να ενοχληθούν από τους θορύβους και το κόσμο και να επιτεθούν τραυματίζοντας κάποιον. 

Ο Burt χαρακτήρισε την απόφαση παρανοϊκή και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ως άσχετα στο θέμα των ζώων διότι τις κουκουβάγιες τις βγάζει εδώ και δέκα χρόνια βόλτα και δεν έχουν επιτεθεί σε κανένα, αντιθέτως τους αρέσει πολύ να συναναστρέφονται με κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου