Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Γείτονας ρίχνει με λέηζερ

Ακουσα για αυτόν τον τύπο που έριχνε ριπές λέηζερ στους πιλότους των αεροπλάνων στη Θεσαλονίκη και θέλω να ρωτήσω τους αναγνώστες, όποιον ξέρει,
αν μπορώ να κάνω κάτι για μια αρκετά σχετική περίπτωση. Όπως είναι φυσικό τώρα που είναι καλοκαίρι έχω ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού.
Από τις αρχές του καλοκαιριού, κάποιος 'έξυπνος' γείτονας , από 3 πολυκατοικίες απόσταση, το βρίσκει διασκεδαστικό να ρίχνει με αυτό το πράσινο λέηζερ ,που έχουν στα γήπεδα, μέσα στο σπίτι μου, τις βραδινές ως πολύ βραδινές ώρες (μια φορά έριχνε μέχρι και τις 2 !).



Εκτός από το ότι είναι ενοχλητικό και κατα κάποιον τρόπο νιώθεις ότι εισβάλλει κάποιος στον χώρο σου, δεν είναι λίγες οι φορές που αυτός ο μπετόβλακας με έχει πετύχει στα μάτια όταν κάθομαι στο γραφείο μου και διαβάζω. <εδώ και κάποιες μέρες έχει σταματήσει, αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι γιατί και παλαιότερα το είχε σταματήσει αλλά τελικά το ξαναξεκίνησε. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό , εκτός από το να πάω κάτω από την πολυκατοικία του στις 12 το βράδυ (που είναι μια συνηθισμένη ώρα για να ρίξει) και να του κάνω φασαρία? Π.χ. αν πάρω στην αστυνομία θα κάνουν κάτι ή θα γελάσουν?
Ευχαριστώ, και ελπίζω σε δημοσίευση.
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου