Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Λατρεία στο Τορόντο!

Λατρεία στο Τορόντο!

Την αποθέωση γνώρισαν το Σάββατο (1/8) οι παίκτες του Παναθηναϊκού από του ελληνική κοινότητα του Τορόντο.

Αντιπροσωπεία των «πράσινων», αποτελούμενη από τους Γιώργος Καραγκούνη, Λουκά Βύντρα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γιώργο, Αλέξανδρο Τζόρβα, Νίκο Σπυρόπουλο, και Αντώνη Πετρόπουλο βρέθηκε σε μία από τις πλατείες της ομογενειακής κοινότητας και δέχθηκε την αγάπη των συμπατριωτών μας.
Περίπου 200 ομογενείς τους περίμεναν εκεί και μόλις οι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν την εμφάνισή τους, το συγκεντρωμένο πλήθος τους «αγκάλιασε», ζητώντας αυτόγραφα και βγάζοντας πολλές φωτογραφίες με τα ινδάλματά τους.
Μικροί και μεγάλοι έγιναν ένα με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με τους οπαδούς να ζητούν και νέο νταμπλ τη νέα σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι μια προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου που υπάρχει στην πλατεία «ντύθηκε» κι αυτή στα πράσινα από κάποιους οπαδούς!
Προσκεκλημένοι και στη «Happy day!»
Εκτός από αυτή την εκδήλωση, η ομάδα του Παναθηναϊκού είναι προσκεκλημένη σε μία ακόμη απόψε το βράδυ. Πρόκειται για ένα πάρτι που διοργανώνει η ομογενειακή κοινότητα μία φορά το μήνα και ονομάζεται «Happy Day». Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι προκειμένου να διατηρούνται ζωντανά τα ήθη, τα έθιμα και οι παραδόσεις της Ελλάδας.
Πάντως με το δεδομένο ότι η συγκεκριμένη γιορτή γίνεται βράδυ, θεωρείται δύσκολο κάποιοι παίκτες του «τριφυλλιού» να δώσουν το παρών. Πιθανότατα ο Παναθηναϊκός να εκπροσωπηθεί από κάποιους παράγοντές του.
Αλλαξαν γήπεδο και ξενοδοχείο
Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την αποστολή του Παναθηναϊκού όταν πήγε να κάνει προπόνηση στο Τορόντο. Ο αγωνιστικός χώρος των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε γίνει σκληρός από το χιόνι που έπεφτε στην περιοχή τους προηγούμενους μήνες!
Ο Νίκος Νιόπλιας το διαπίστωσε άμεσα και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φρόντισαν να αλλάξουν το γήπεδο που θα κάνει προπόνηση η ομάδα στον Καναδά, αλλά και το ξενοδοχείο όπου διαμένει προκειμένου να υπάρξει η λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία. Ετσι ο Παναθηναϊκός θα προπονείται στο γήπεδο όπου θα γίνει το φιλικό με την Ιντερ στις 3 του μηνός.
Φτάνει ο Μπουμσονγκ
Στις 22:30 ώρα Ελλάδας αναμένεται ο Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ στον Καναδά. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Γάλλος αμυντικός να συμμετέχει στην βραδινή προπόνηση, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.
Οι πωλήσεις κρίνουν τις μεταγραφές
Στα μεταγραφικά, δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε μία ακόμη απόκτηση ποδοσφαιριστή, αν πρώτα δεν γίνει το «ξεσκαρτάρισμα» που επιθυμεί. Δηλαδή αν πρώτα δεν φύγει κάποιος από τους Μάντζιο, Γκάμπριελ και Κλέιτον, δύσκολα το «τριφύλλι» θα πάρει ποδοσφαιριστή.
Βεβαίως, πάντοτε στην λίστα του Νιόπλια υπάρχουν οι Αλασάν Κεϊτά και Πιέρ Γουέμπό της Μαγιόρκα , όπως επίσης και οι Ουτάκα, Ιλάν.

Δεν ισχύει η φημολογία για Νίνη
Στο μεταξύ, η φημολογία που αναπτύχθηκε μετά από δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας περί πρότασης της Λιόν στον Παναθηναϊκό, ύψους 5.000.000 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη δεν φαίνεται να ισχύει. Αλλωστε με αφορμή τη μεταγραφή του Μπουμσόνγκ, οι Γάλλοι βρίσκονταν για καιρό σε διαπραγματεύσεις με τους «πράσινους» και αν υπήρχε πράγματι ενδιαφέρον για τον νεαρό μέσο, το λογικό θα ήταν να έχει διαρρεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου