Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Μεγάλη κομπίνα με φάρμακα στο Λαύριο!

















Μια μεγάλη κομπίνα με παράνομες συνταγογραφήσεις που είχαν στήσει δύο συγγενείς, ένας γιατρός και ένας φαρμακοποιός από το Λαύριο, φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από το σκάνδαλο με τις τεράστιες ποσότητες φαρμάκων που πριν από εννέα μήνες ο αρχαιολόγος κ. Θάνος Ξανθόπουλος ανακάλυψε σε μεταλλευτικό πηγάδι στην περιοχή Καμάριζα του Λαυρίου.


Όπως προέκυψε από έρευνες και ελέγχους του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σε φαρμακεία της περιοχής και ύστερα από καταγγελίες συναδέλφων τους, διαπιστώθηκε ότι γιατρός και φαρμακοποιός ζημίωσαν τα ασφαλιστικά ταμεία του Δημοσίου με πάνω από 36.000 ευρώ, με την κομπίνα των παράνομων συνταγογραφήσεων!

«Πρόκειται για μία υπόθεση δύο συγγενών, ενός φαρμακοποιού και ενός γιατρού από το Λαύριο, οι οποίοι είχαν στήσει μια μεγάλη κομπίνα», δήλωσε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κώστας Λουράντος.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση για τη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς βρέθηκαν 28 βιβλιάρια ασφαλισμένων του Ιδρύματος από ασφαλισμένους διαφόρων περιοχών.


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου