Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Αποτελέσματα προκαταρκτικών εξετάσεων


Αποτελέσματα προκαταρκτικών εξετάσεων

Για στρατιωτικές-αστυνομικές σχολές, πυροσβεστική ακαδημία και ακαδημίες εμπορικού ναυτικού
Διαθέσιμα στο Διαδίκτυο θα είναι από σήμερα τα στοιχεία των υποψηφίων που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού ή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Για τη συγκεκριμένη σελίδα του υπουργείου Παιδείας πατήστε εδώ.

Όσοι περιλαμβάνονται στις καταστάσεις της Γενικής Σειράς ή των Ειδικών Κατηγοριών μπορούν να ενημερωθούν πληκτρολογώντας στην προαναφερόμενη ηλεκτρονική διεύθυνση τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τα τέσσερα πρώτα αρχικά γράμματα των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο) με κεφαλαία.

Διευκρινίζεται ότι για κάθε υποψήφιο θα αναφέρονται μόνο οι Σχολές εκείνες για τις οποίες έχει κριθεί κατάλληλος-ικανός στις προκαταρκτικές εξετάσεις (υγειονομικές, ψυχοτεχνικές, αθλητικές δοκιμασίες κλπ).

Για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τα αναφερόμενα στοιχεία οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 210-34.43.557 το αργότερο μέχρι και τις 23-8-10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου