Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Τον έσωσε μία μπάλα του βόλεϊ


Σωτήρια αποδείχθηκε μια μπάλα για έναν Σέρβο τουρίστα. Κατάφερε να μην πνιγεί εν μέσω θαλασσοταραχής, παραμένοντας επί 24 ώρες στην επιφάνεια του νερού, στηριζόμενος σε μια μπάλα του βόλεϊ.

Σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας του Μαυροβουνίου αναφέρει ότι ο 23χρονος Ντούσαν Κέκιτς, φοιτητής ιατρικής από το Βελιγράδι, έπαιζε βόλεϊ με τρεις φίλους τους στην παραλία του θερέτρου Άντα Μπογιάνα, όταν ξαφνικά δυνατά ρεύματα παρέσυραν και τους τέσσερις στη θάλασσα. Οι τρεις φίλοι του διασώθηκαν αμέσως από τουριστικό σκάφος, όχι όμως και ο Κέκιτς, τον οποίο τα κύματα παρέσυραν ακόμα πιο βαθιά.

«Η μπάλα με έσωσε. Χωρίς αυτήν θα είχα πνιγεί» δήλωσε ο νεαρός Σέρβος. Ο Κέκιτς είπε ότι παρέμεινε ήρεμος και προσπάθησε να κολυμπήσει ως τις ακτές αρκετές φορές, αλλά τα ρεύματα, ο άνεμος και τα κύματα εμπόδιζαν τις προσπάθειές του. Άρχισε να νυχτώνει και έχασε τον προσανατολισμό του.

«Σκεφτόμουν πράγματα που μού άρεσαν και σιγοτραγουδούσα αγαπημένα μου τραγούδια» είπε.

Ο 23χρονος παρασύρθηκε από τα κύματα 20 χιλιόμετρα νότια, προς την Αλβανία, όταν εντοπίσθηκε από ψαράδες το απόγευμα της Κυριακής.

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου