Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Τινάζει την μπάνκα με Στογιάνοβιτς!

Ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση στον διεθνή Σκοπιανό αριστερό ίντερ


Τις τελευταίες 20 ημέρες ο ΠΑΟΚ όλο και εντείνει τις προσπάθειες του για την απόκτηση αριστερού και δεξιού ίντερ, ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ του. Απο τα χέρια του τεχνικού τιμ έχουν παρελάσει δεκάδες ονόματα, μεταξύ αυτών και κάποιων πολύ αξιόλογων παικτών όπως ο Ντούσαν Μποζόλιατς της Μπόσνα Σαράγεβο. Ο «δικέφαλος» του Βορρά έψαχνε όμως το κάτι παραπάνω. Εναν παίκτη με εμπειρία και προσωπικότητα που θα κάνει την διαφορά στο ρόστερ του και στο ελληνικό πρωτάθλημα και όπως φαίνεται τον βρήκε. Σύμφωνα με Μ.Μ.Ε. της Π.Γ.Δ.Μ. ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει κάνει κρούση στον αριστερό ίντερ της Βαρντάρ Σκοπίων Ράντoσλαβ Στογιάνοβιτς.
Ο 32χρονος αθλητής που έχει ύψος 1,95 μ. και είναι 95 κιλά, είναι εν ενεργεία στέλεχος της Εθνικής ομάδας της χώρας του, έχοντας παίξει 40 ματς και σκοράρει 104 φορές. Πρόκειται για έναν παίκτη «killer» στην άμυνα και ικανότατο στην επίθεση. Οσο για την εμπειρία του σε συλλογικό επίπεδο ούτε λόγος.
Από το 1999 αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ για μία επταετία έκανε πραγματικά σπουδαία καριέρα στη Σλοβενία, φορώντας την φανέλα της Τρίμο, της Γκόρενιε και της Γκολντ Κλαμπ.
Πέρσι επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στη ΠΓΔΜ και στην Βαρντάρ Σκοπίων του Βέσελιν Βούγιοβιτς. Τραυματίστηκε γι' αυτό και πρόλαβε να αγωνιστεί μόνο σε δύο ματς Τσάμπιονς Λιγκ πετυχαίνοντας από έξι γκολ κόντρα σε Αντεμάρ Λεόν και Αμικίτια Ζυρίχης!



Πηγή: HandBall.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου