Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Τριήμερο φωτιά











Άνοδο του υδράργυρου σε επίπεδα καύσωνα αναμένουμε στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας από σήμερα αλλά και το Σαββατοκύριακο. Καλύτερη θα είναι η κατάσταση στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου αφού...




το μελτέμι δεν θα αφήσει την θερμοκρασία να ανέβει αρκετά. Από πλευράς φαινόμενων προβλέπονται λίγες τοπικές βροχές μόνο στα ορεινά τμήματα της Κεντρικής και Βόρειας ηπειρωτικής Ελλάδας της θερμές ώρες της ημέρας.

Στην Αττική η ζέστη θα είναι αρκετά έντονη από σήμερα και το θερμόμετρο αναμένουμε να φτάσει και τους 37-38 βαθμούς ενώ η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιό δύσκολη την Κυριακή όπου θα το θερμόμετρο θα χτυπήσει και τους 39 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη η κατάσταση θα είναι λίγο καλύτερη μετην θερμοκρασία να μήν ξεπερνά τους 37 βαθμούς κελσίου ενώ στα γύρω ορεινά , ιδιαίτερα το Σάββατο δεν θα λείψουν και οι τοπικές μπόρες κατα τις μεσημεριανές ώρες.

Πάντως ,σύμφωνα και μετα τελευτάία στοιχεία, από το βράδυ της Κυριακής η θερμοκρασία θα πέσει σημαντικά ενώ την νέα εβδομάδα αναμένονται περισσότερες βροχοπτώσεις στα Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

meteo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου