Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ...
















Υπάρχει μία ταινία του 1992 “White man can’t jump” στο τέλος της οποίας ο λευκός πρωταγωνιστής καταφέρνει να σημειώσει το νικητήριο καλάθι καρφώνοντας στην μπασκέτα και αποδεικνύοντας ότι και οι λευκοί μπορούν να πηδήξουν.
Αντίθετα, οι δεξιοί που πρωταγωνίστησαν στην διακυβέρνηση τους ελληνικού κράτους από το 2004 έως το 2009 (άσχετα αν πολλοί κάνουν πως το έχουν ξεχάσει), αποδειχτηκαν ανίκανοι ακόμα και να πηδήξουν. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στις μπασκετικές τους ικανότητες.

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Ας κάνουμε μία αρχή με τον πρώην διοικητή του ΙΚΑ τον Βαρθολομαίο. Για όσους δεν θυμούνται, αν και δεν νομίζω ότι ξεχνιούνται αυτά, να θυμήσω ότι ήταν αυτός που απεβίωσε μετά από συμπλοκή που είχε με τον σύζυγο της ερωμένης του. Φυσικά οπως ήταν επακόλουθο πολλά ανέκδοτα αλλά και μαντινάδες συνόδευσαν το περιστατικό.


Όταν καρδιά έχεις θερμή,
κι ανήσυχο το πέος
τότε να δεις πως γίνεσαι
κι εσύ Βαρθολομαίος.

Του Ι.Κ.Α ο διοικητής
έπεσε στο καθήκον
γιατί κολλούσε ένσημα
στην γκόμενα κατ' οίκον.

Κι έσκασε μύτη ο άντρας της,
την έπιασε στα πράσα
και τώρα τον διαβάζουνε
παπάδες με τα ράσα.

Πρόσεχε σαν ξενοπηδάς
μην έρθει το μοιραίο
και την πατήσεις φίλε μου
σαν τον Βαρθολομαίο.

Με παντρεμένη όταν πας
και κάνεις τον Ρωμαίο
έχε το νου σου μην σε βρουν
σαν τον Βαρθολομαίο.

Βέβαια κυκλοφόρησε η φήμη ότι το όλο περιστατικό συνέβη για να δείξει η «Δεξιά του Κυρίου» τι παθαίνει κάποιος όταν απατάει τον/την σύντροφο του. Και ομολογώ πως στην αρχή δούλεψε...για 20 λεπτά. Μετά όλοι κατάλαβαν ότι μόνο οι δεξιοί μπορούν να γίνουν «τσακωτοί» και έτσι επανήλθαμε στα γνωστά (όπως μου μετέφεραν από την...ερωτική Θεσσαλονίκη)!

Δεύτερο περιστατικό που δεν θα ξεχάσει κανένας μας ήταν το πήδημα Ζαχόπουλου. Και φυσικά εννοώ την βουτιά από τον τέταρτο όροφο. Γιατί το άλλο με πιάνουν τα γέλια μόνο που το σκέφτομαι. Ολοι μας είχαμε την χαρά να θαυμάσουμε την κορμοστασιά του Γ.Γ του ΥΠ.ΠΟ. και τις ερωτικές περιπτύξεις του με την 35χρονη που θα έχει γίνει τουλάχιστον 36χρονη τώρα πια. Φυσικά το συγκεκριμένο περιστατικό ακολούθησαν πολλές πικάντικες ιστορίες που είχαν ως βάση το τι έλεγε ο Ζαχόπουλος κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Βέβαια οι δεξιοί φημίζονται για 2 πράγματα. Πρώτον υπερηφανεύονται για πράγματα που δεν έκαναν (Οικονομική σταθεροτητα, εξορθολογισμός δημοσιων δαπανών κτλ) και δεύτερον για τα ψέματα που εκστομίζουν («θα κυβερνήσουμε σεμνά και ταπεινά», «θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο», «δεν είχα καμία σχέση με τον Εφραίμ» κτλ). Επομένως κανένας μας δεν θα μπορούσε να λάβει στα σοβαρά αυτά που είπε ο Ζαχόπουλος. Και πάλι όμως αυτό που θα κρατήσω είναι ότι και ο Ζαχόπουλος είπε να ξενοπηδήξει και έγινε «τσακωτός» από σύσσωμο το ελληνικό λαό.

Το τρίτο περιστατικό αφορά (σύμφωνα με φήμες) Υπερυπουργό της κυβέρνησης ο οποίος και αυτός έγινε «τσακωτός», αλλά τι γλίτωσε με μερικά σπασμένα δόντια. Δυστυχώς λόγω της εξαιρετικης σχέσης του εν λόγω Υπουργού με τα ΜΜΕ της χώρας μας ελάχιστα μάθαμε για την περιπέτεια. Πάντως για ακόμα μία φορά καταλάβαμε ότι οι δεξιοί είναι ανίκανοι να πηδήξουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους πάντες.

Πρόσφατα ένας νεαρός και φέρελπις δεξιός, γιος του πρώην βουλευτή και γραμματέα της ΝΔ βάλθηκε να αποδείξει πρωτίστως στους ναύτες που υπηρετούν την θητεία στο Πολεμικό Μουσείο, αλλά ταυτόχρονα και σε όλη την Ελλάδα ότι οι δεξιοί το κατέχουν ακόμα το «άθλημα». Την επιλογή της παρτενέρ του δεν θα την σχολιάσω γιατί δυσκολεύομαι να πω κακιά κουβέντα για μία Ελληνίδα με ρίζες από το Λονδίνο. Το ότι και πάλι πιάστηκε στα πράσα ένας δεξιός και έγινε ρεντίκολο, δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει στο ντούκου.

Πάμε τώρα στα συμπεράσματα τα οποία είναι και το ζουμί της υπόθεσης. Το πιο σημαντικό είναι ότι όσοι δεξιοί προσπάθησαν να απατήσουν τις συντρόφους τους ή έστω απλά να πηδήξουν έγιναν «τσακωτοί». Αυτό σημαίνει ανικανότητα. Γιατί ρε φίλε δεξιέ αν δεν μπορείς, μην το κάνεις. Βλέπεις ότι δεν το κατέχεις το θέμα, που πας; Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει όσες είναι δεσμευμένες με δεξιούς. Αν γίνει η «στραβή» κορίτσια θα γίνετε βούκινο σε όλη την Οικουμένη.

Το δεύτερο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι οι ωραίοι δεξιοί δεν ξενοπηδάνε. Οσοι έχουν πιαστεί είναι ο ένας πιο ασχημομούρης από τον άλλον. Οπότε κυρίες μου αν βρείτε κανέναν ωραίο, κρατήστε τον με νύχια και με δοντια. Προσέχετε για να έχετε. Ακόμα και εβδομαδιαίο εκκλησιασμό να σας ζητήσει, να υπακούσετε τυφλά. Εξάλλου ποτέ δεν ξέρετε...μπορεί και να επισκεφτείτε το υπόγειο του πολεμικού μουσείου. Μίλησε κανείς για ...φετίχ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου