Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι το καλοκαίρι τα ανθρώπινα πάθη οξύνονται. Αλλιώς δεν δικαιολογούνται τα περιστατικά βίας και ληστειών στο Νομό μας. Ετσι χθές στις 10.30 το βράδυ 2 άγνωστοι εισέβαλαν σε...
εποχιακό κέντρο διασκέδασης στον Αγιο Νικόλαο Μάνης την ώρα που ήταν ή διασκέδαση ήταν στο ζενίθ της με δεκάδες θαμώνες και μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους οι δράστες γρονθοκόπησαν με μπουνιές και κλβωτσιές τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος. Κάτοικοι δήλωσαν στο Ράδιο 936 fm ότι ακολούθησε συμπλοκή η οποία έληξε λίγα λεπτά αργότερα με επεισοδιακή αποχώρηση προς στιγμήν των δραστών.
Ωστόσο φεύγοντας απο το κέντρο διασκέδασης έριξαν 2 πυροβολισμούς με πιστόλι στην μεταλλική πόρτα του κέντρου και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο ιδιοκτήτης υπέβαλλε μήνυση κατ αγνώστων και σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία εκτιμά ότι το συμβάν αφορά οι οικονομικές διαφορές των δραστών με τον ιδιοκτήτη.

Επίσης ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα αφέθηκε και με χρηματική εγγύηση ο 29χρονος φερόμενος ως δράστης της ληστείας σε παραλιακό μπάρ της Κυπαρισσίας τα ξημερώματα του Σαββάτου όπου ορίστη δικάσιμος.
http://radio936.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου