Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Αυτό και αν είναι δώρο αρραβώνα!


Αυτό και αν είναι δώρο αρραβώνα!

Η πλειοψηφία των ζευγαριών όταν έρχεται η ώρα για ένα δώρο γενεθλίων στο έτερο ήμισυ προβληματίζεται τόσο για το είδος του δώρου όσο και το ύψος της τιμής. Στην κατηγορία αυτή σίγουρα δεν ανήκει πάντως η Κέιτυ Πέρυ που έκανε δώρο στον αρραβωνιαστικό της και κωμικό  Ράσελ Μπράντ ένα… ταξίδι στο διάστημα αξίας 200.000 δολαρίων!

Βέβαια το πρωτότυπο αυτό δώρο δεν είναι τόσο απλό στην εξαργύρωση… Ο Ράσελ θα πρέπει να προπονηθεί σκληρά τρεις ημέρες πριν το ταξίδι ώστε να είναι έτοιμος σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρείας που πραγματοποιεί ταξίδια στο διάστημα, της Virgin Galactic, του γνωστού και μη εξαιρετέου επιχειρηματία Ρίτσαρντ Μπράνσον. Ο ίδιος πάντως φέρεται να δέχθηκε ενθουσιωδώς το δώρο της αγαπημένης του προς αυτόν!

Η εκπρόσωπος της εταιρείας, Λουέλα Φαρία, δήλωσε σχετικά: «Είναι γεγονός και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τον έχουμε μαζί μας. Είναι εκπληκτική η εμπειρία, οι επιβάτες μπορούν να κοιτάξουν τη γη από απόσταση 800 μιλίων μέσα από ένα παράθυρο 17 ιντσών».

Ταξιδεύοντας με ταχύτητα τρεις φορές όσο η ταχύτητα του ήχου, ο Μπραντ θα έχει την ευκαιρία να «παίξει» με την έλλειψη βαρύτητας για περίπου 5 λεπτά προτού πάρει το δρόμο της επιστροφής για τη γη.

Τα ταξίδια στο διάστημα της συγκεκριμένης εταιρείας δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει, όπως διαμήνυσε ο ιδιοκτήτης Ρίτσαρντ Μπράνσον, αλλά αναμένεται να κάνουν το πρώτο τους ταξίδι σύντομα, πιθανότατα μέσα στο 2010.

Ο Ράσελ Μπράντ πάντως εξασφάλισε από την αρραβωνιαστικιά του ένα εισιτήριο για να είναι από τους πρώτους που θα επισκεφθούν ως τουρίστες το διάστημα. Όσο για το πώς θα γιορτάσει τα γενέθλια του στο διάστημα; Η κ. Φαρία είναι άκρως περιγραφική και χιουμοριστική: «θα ανοίξουν σαμπάνιες και θα κάνουν ένα μικρό πάρτυ δίνοντας «φτερά» στους πιλότους»!

Τελικά, όπως αποδεικνύεται, η φράση «για σένα πάω και στο φεγγάρι» δεν είναι και τόσο μεταφορική...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου