Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Πρεζεράκου: «Από μικρή ήθελα να γίνω Ελένη Μενεγάκη»

















Αποκαλυπτική συνέντευξη στην κυριακάτικη Real News έδωσε η νικήτρια του Dancing with the Stars, Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι από μικρή είχε το όνειρο της παρουσιάστριας με πρότυπο την Ελένη Μενεγάκη!

Η ξανθιά αθλήτρια αφού υπογραμμίζει ότι δεν πιστεύει ότι η Ματθίλδη Μαγγίρα και η Ευγενία Μανωλίδου την έβλεπαν ανταγωνιστικά σε επαγγελματικό επίπεδο, ξαφνιάζει δηλώνοντας ότι, αν και ασχολείται χρόνια με το στίβο, είχε ανέκαθεν το όνειρο της παρουσιάστριας! «Από μικρή πάντα έλεγα ότι θέλω να γίνω Ελένη Μενεγάκη. Ανέχω κάποια πρόταση θα τη συζητήσω. Αλλά δεν καίγομαι κιόλας για μια καριέρα στην τηλεόραση μιας και έχω μια ζωή έτοιμη και γεμάτη».
Σαφώς ενοχλημένη, η Έρρικα Πρεζεράκου δεν ξεχνά να δώσει με καυστικό και ειρωνικό τρόπο τη δική της απάντηση σε όσους ισχυρίζονται ότι το παιχνίδι Dancing with the Stars ήταν στημένο: «Άκου… το παιχνίδι ήταν στημένο γύρω από μένα για να με κάνουν παρουσιάστρια. Με ήθελαν από παλιά, όταν και ήμουν αθλήτρια και το είχαν στήσει από τότε. Εντάξει, το έχουμε το σενάριο;» σχολίασε ειρωνικά η ξανθιά αθλήτρια και -πλέον και- παρουσιάστρια.
Αν και επαγγελματικά η πορεία της μοιάζει ανοδική, δε συμβαίνει το ίδιο και στα προσωπικά καθώς η Έρρικα δηλώνει… μόνη: «Δεν είμαι ερωτευμένη αυτό τον καιρό» εξομολογείται η Έρρικα και εξηγεί «Όταν βγαίνεις από μια μακροχρόνια σχέση θέλει κάποιο χρόνο μέχρι να έρθει κάτι καινούργιο».
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου