Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ενδιαφέρον του ΠΑΟ για Ομπίνα σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα














Το επόμενο διάστημα επίκειται συνάντηση του Παναθηναϊκού με τη διοίκηση της Ίντερ όσον αφορά την απόκτηση του Βίκτορ Ομπίνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Συγκεκριμένα, όπως γράφει η εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", οι "πράσινοι" ενδιαφέρονται για τον Νιγηριανό επιθετικό και θέλουν να ενημερωθούν από τους "νερατζούρι" για τα δεδομένα της υπόθεσής του.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 23χρονος παίκτης αγωνίστηκε στο φιλικό των δύο ομάδων και, μάλιστα, είχε καλή απόδοση. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα το όνομα του Ομπίνα είχε γίνει γνωστό πως απασχολεί την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, όμως οι δύο ομάδες διέψευσαν τα συγκεκριμένα σενάρια - ισχυριζόμενες ότι δεν μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η Ίντερ ψάχνει ομάδα για να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού ενόψει της νέας σεζόν. Ο λόγος είναι ότι οι "νερατζούρι" έχουν τους Ετό, Μιλίτο, Πάντεφ, Μπαλοτέλι και δύσκολα ο Ομπίνα θα πάρει χρόνο συμμετοχής τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μιλανεζοι απέκτησαν τον Νιγηριανό το 2008 από την Κιέβο και πέρυσι τον έδωσαν με τη μορφή δανεισμού στη Μάλαγα.

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=11621

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου