Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Το "Πούντα Μπιτς" στην Πάρο...



Ανήμπορη η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί το "Πούντα Μπιτς" να έχει μεταβληθεί σε "κράτος εν κράτει" στην Πάρο.
Το Δημοτικό μας Συμβούλιο πλέον των μεγαλοπρεπών δηλώσεων του κ. Στ. Φραγκούλη, δείχνει να μην μπορεί να κάνει το οτιδήποτε σε μία επιχείρηση που έχει μεταβληθεί σε "γ...." του νησιού.
Παρά τα πρόστιμα για το βρώμισμα του τόπου σε εβδομαδιαία βάση με αφίσες, αεροπανό, φυλλάδια, η επιχείρηση "που δεν έχει πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΥΑΠ και πέρνει νερό αμφιβόλλου ποιότητας που δίνει στους πελάτες της" , σύμφωνα με όσα είπε στο δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Στ. Φραγκούλης, εξακολουθεί και προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, βρωμίζοντας με τα αεροπανό της την Πάρο.
Κύριοι του Δήμου, δεν είναι κακό να το παραδεχθείτε. Σας έχει πάρει το "Πούντα Μπιτς" τα σώβρακα! Κάντε το τώρα λοιπόν γαργάρα, και αφήστε την επιχείρηση να σας τον... Είσαστε πολύ λίγοι για να τον αντιμετωπίτσετε τελικά!
Τέλος, σε οποιαδήποτε ευνομούμενη πολιτεία, το λιγότερο που θα έπρεπε να γίνει, ήταν να...
δουν οι τοπικές αρχές, αν οι καταγγελίες του προέδρου της ΔΕΥΑΠ Στ. Φραγκούλη έχουν βάση. Η ο συγκεκριμμένος επαγγελματίας δίνει νερό καθαρό ή "παίζει" με την υγεία των επισκεπτών της επιχείρησής του! Αν γίνει κάτι άσχημο και την πληρώσει τουριστικά ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ, εσείς θα είσαστε υπόλογοι. 
Από το http://fileleutheros.pblogs.gr/   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου