Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Πρέβεζα: Που είναι οι ναυαγοσώστες στην παραλία Βράχος - Λούτσα ???


Σε μια από τις μεγαλύτερες παραλίες της Πρέβεζας, αυτήν του Βράχου και της Λούτσας λάμπουν δια της απουσίας τους οι ναυαγοσώστες.........

Συγκεκριμένα η παραλία αυτή συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών μιας και θεωρείται από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του Ν. Πρέβεζας. Ένα πλήθος καταλυμάτων καθώς και κέντρων διασκέδασης, bar, καφετέριες ακόμα και πολλών κατοικιών που για πολλούς αποτελούν τα εξοχικά τους έχουν κάνει την περιοχή από τις πιο πολυσύχναστες την περίοδο του καλοκαιριού.
Οι επαγγελματίες τις περιοχής, σύμφωνα με τα όσα μας λένε οι ίδιοι, πληρώνουν για να είναι νόμιμοι για να εξυπηρετούν τους πελάτες τους παρέχοντας τους ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία.
Όμως δεν υπάρχει καμία ασφάλεια ή έστω υπάρχει μόνο στα χαρτιά.
Πιο συγκεκριμένα στην μεγάλη αυτή παραλία υπάρχουν 3 πύργοι συνολικά για ναυαγοσώστες.
Ο ένας πύργος ανήκει στην πλευρά του Δήμου Ζαλόγγου και όπως θα δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί είναι εντελώς παρατημένος και οι άλλοι δύο πύργοι ανήκουν στην πλευρά του Δήμου Φαναρίου.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν τραβήχτηκαν σήμερα Κυριακή στις 15.00 και όπως μπορείτε να δείτε ο ένας πύργος δεν φιλοξενεί κανέναν ναυαγοσώστη, ο δεύτερος φιλοξενεί μόνο τον εξοπλισμό του, ενώ ο τρίτος ... ναι είχε ναυαγοσώστη και μάλιστα τον πετύχαμε εν ώρα παρακολούθησης.
Στον πρώτο πύργο που ανήκει στον Δήμο Ζαλόγγου σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει καθόλου ναυαγοσώστης.
Στον δεύτερο πύργο που υπήρχε ο εξοπλισμός, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, για τα περίπου 45 λεπτά που παρακολουθούσαμε τον πύργο δεν εμφανίστηκε κανείς, ενώ στον τρίτο πύργο η παρουσία του ναυαγοσώστη ήταν εμφανής καθ' όλη την διάρκεια που ήμασταν στο σημείο.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν λοιπόν είναι τα εξής:
Αφού υπάρχουν 3 πύργοι - θέσεις για ναυαγοσώστες δεν θα έπρεπε να είναι καλυμμένες και οι τρεις και όχι μόνο η μία? Στην δεύτερη θέση ο ναυαγοσώστης δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην θέση του?

http://www.pamepreveza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου