Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Συνελήφθη βιαστής ανηλίκων στον Κολωνό

Την άκρη του νήματος μιας σειράς επιθέσεων σε βάρος ανήλικων κοριτσιών με σκοπό τον βιασμό αναζητεί το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής μετά τη σύλληψη ενός νεαρού που αποπειράθηκε να βιάσει μια 14χρονη στον Κολωνό! Ο δράστης έχει ήδη αναγνωριστεί από δύο θύματά του και οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να είναι ο άγνωστος δράκος που έχει χτυπήσει επανειλημμένα σε περιοχές κοντά στο κέντρο της Αθήνας, πάντα με θύματα ανήλικα κορίτσια!



Η τελευταία απόπειρα στάθηκε μοιραία για τον αδίστακτο νεαρό από το Μπαγκλαντές, καθώς το παραλίγο θύμα του κατάφερε -παρά τη μικρή της ηλικία- να αντισταθεί σθεναρά στις αρρωστημένες ορέξεις του. Ο επίδοξος βιαστής ακολουθούσε για ώρα τη 14χρονη κοπέλα στα στενά των Πετραλώνων αναζητώντας την ευκαιρία. Κάποια στιγμή την πλησίασε από πίσω, την άρπαξε από τη μέση, ενώ ταυτόχρονα της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να τη σύρει με τη βία μέσα σε ένα υπόγειο!

Παρά τον πανικό που την κυρίευσε τη στιγμή που ο επίδοξος βιαστής της την έριχνε στο έδαφος και έπεφτε από πάνω της, η ανήλικη κοπέλα (που είναι αρκετά εύσωμη) κατάφερε να τον χτυπήσει και να απελευθερωθεί! Τρέχοντας όσο πιο γρήγορα μπορούσε, έφτασε στο σπίτι της και διηγήθηκε στους γονείς της τι της είχε συμβεί. Αναστατωμένοι εκείνοι την οδήγησαν στο τοπικό τμήμα Ασφαλείας, όπου υπέβαλε μήνυση και περιέγραψε όσο καλύτερα μπορούσε τον δράστη.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, οι οποίες σύντομα απέδωσαν καρπούς. Ο νεαρός από το Μπανγκλαντές εντοπίστηκε στον Κολωνό και προσήχθη στο τμήμα, όπου τον αναγνώρισε με βεβαιότητα η 14χρονη μαθήτρια. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του και τη διαβίβασαν στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Η προανάκριση, η οποία συνεχίζεται, ξεκίνησε αμέσως και οι αστυνομικοί κάλεσαν όσα κορίτσια έχουν καταγγείλει τον τελευταίο καιρό ότι έπεσαν θύματα βιασμού ή απόπειρας από δράστες που τους περιέγραφαν ως Ασιάτες… Ενα ακόμη ανήλικο κορίτσι αναγνώρισε τον συλληφθέντα, ενώ κάποια άλλα δήλωσαν ότι δεν είναι σίγουρα, γιατί λόγω του πανικού και του τρόμου δεν είχαν καταφέρει να συγκρατήσουν τα χαρακτηριστικά του δράστη.

 Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου