Επικοινωνία στο : filoksenoblog@yahoo.gr

''Live Scores''


powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Παντρεύτηκε ο Μπάτμαν..


Κορίτσια, το χάσατε το κελεπούρι.. Παντρέυτηκε.. Φυσικά ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Μπάτμαν ο οποίο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.. Αυτή την προτότυπη στολή επέλεξε να φορέσει την μέρα του γάμου του ο Νιλ Βόγκαν απο το Ντέβον.. Βλέπετε ήταν το είδωλο του.. Η γυναίκα του για να είναι και αυτή στο κλίμα, φόρεσε την στολή της Γυναίκας-Θαύμα.. Και οι καλεσμένοι πήγαν ντυμένοι όπως βλέπετε στην φωτογραφία.. Αυτός ο γάμος θα μείνει αξέχαστος!! Γεμάτος.. υπερ-ήρωες..


"Δεν είμαστε και πολύ παραδοσιακοί και θέλαμε να περάσουμε καλά με τους φίλους μας έτσι αποφασίσαμε ο γάμος μας να έχει μια θεματική όπως τα πάρτι", είπε ο 40χρονος προσθέτοντας ότι πάντοτε ήθελε να είναι ο Μπάτμαν και η γυναίκα του θαύμαζε από μικρή τη Γυναίκα-Θαύμα.

Το κουστούμι του γαμπρού κόστισε 180 λίρες, ενώ της νύφης 100 λίρες, ενώ κανείς από τους δύο δεν είχε πριν από την ημέρα του γάμου το κουστούμι του άλλου. Το ζευγάρι που έχει ήδη 5 παιδιά από προηγούμενες σχέσεις θα πάει μήνα του μέλιτος στην Αυστραλία για να ξεφύγει λίγο από τη Γκόθαμ Σίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου